tore, et uusi huvilisi koguneb pisitasa üritustele ja võõraks põhikontingendile ei jää...aktiivsus on au seesiaanek kirjutas:Mul siis esimene kord osaleda sellisel üritusel.
Nii väikesel maa-alal nii palju häid autosid ja toredaid inimesi...
Ja üle pika aja ei olnud koju jõudes esimene tegevus külmkapi ukse avamine
Sa polnud ainuke. Olen igasugustel kogunemistel ja autoüritustel käinud, aga bemmimehi-naisi nägin esimest korda nii lähedaltiaanek kirjutas:Mul siis esimene kord osaleda sellisel üritusel.
Ja kuidas siis oli , kas bemmimehed-naised olid siis ka väga hirmsad?wax kirjutas:Sa polnud ainuke. Olen igasugustel kogunemistel ja autoüritustel käinud, aga bemmimehi-naisi nägin esimest korda nii lähedaltiaanek kirjutas:Mul siis esimene kord osaleda sellisel üritusel.![]()
Oi ja kui hirmsadTarmo kirjutas:Ja kuidas siis oli , kas bemmimehed-naised olid siis ka väga hirmsad?wax kirjutas:Sa polnud ainuke. Olen igasugustel kogunemistel ja autoüritustel käinud, aga bemmimehi-naisi nägin esimest korda nii lähedaltiaanek kirjutas:Mul siis esimene kord osaleda sellisel üritusel.![]()
Vedas sul siis, mul tuli 860 mega ja ma parem ei üritagi neid kuhugi toppidaViljar kirjutas:Tundub endalegi uskumatu, aga paistab, et saan siiski veel täna originaalmõõdus pildid kodula üles.
Mahtu neil kokku natuke üle 500 mega ja kodukal on nad kahes eraldi failis.