Roostemuundur?
Roostemuundur?
...oskab keegi konkreetselt tootjalt midagi soovitada.
Taga bensiiniluugi all väikese küüne suurune roostetäpp.
Kas on mingisugune vahend millega töödelda, et peatada selle suurenemist?.
Eelmistel autodel olen kogenud, et lihvimine, kruntimine ning värvimine ikkagi ei peata seda, või on midagi valesti tehtud?.
Taga bensiiniluugi all väikese küüne suurune roostetäpp.
Kas on mingisugune vahend millega töödelda, et peatada selle suurenemist?.
Eelmistel autodel olen kogenud, et lihvimine, kruntimine ning värvimine ikkagi ei peata seda, või on midagi valesti tehtud?.
E34 525i M20
Rooste tuleb ikka täielikult kätte saada ja pind tuleks katta spec krundiga .
Kui see koht on kehvalt ligipääsetav siis võid jah proovida mingit roostemuundurit ja minuarust toimivad nad mingil määral kõik. Neid on 2 tüüpi 1. on ortofosforhappe baasil ja 2.sipelghappe millest viimane tuleb peale pinna töötlemist maha pesta et edasi ei hapendaks.
Muidu ma ise plötserdan ka antud ainetega vist heal juhul pühapäeval ja kannan roostekrundi peale aga nii raske ütelda kunas , et võiksid läbi tulla ja panen tilga head krunti peale.
Kui see koht on kehvalt ligipääsetav siis võid jah proovida mingit roostemuundurit ja minuarust toimivad nad mingil määral kõik. Neid on 2 tüüpi 1. on ortofosforhappe baasil ja 2.sipelghappe millest viimane tuleb peale pinna töötlemist maha pesta et edasi ei hapendaks.
Muidu ma ise plötserdan ka antud ainetega vist heal juhul pühapäeval ja kannan roostekrundi peale aga nii raske ütelda kunas , et võiksid läbi tulla ja panen tilga head krunti peale.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Nuh, kui suurfirmade keemikud ei suuda tõhusat asja leiutada, siis väikefirmad teevad solke ja kiidavad. Rooste tuleb puhastada täielikult. Kui on pindmine siis kärg-kettaga ja poorne rooste liivapritsiga. Edasi roostekrunt või pvb happekrunt. Kõike õieti tehes võid 10-aastase garantii saada. Kui infi siis 5210055.