Kui omiqul käima panen siis kõik ok, nii kui mootor soojaks läheb hakkab masin jubedalt värisema. Kui kapoti lahti teen siis tunne, et mootor kohe minema jookseb vahelt. Asi hakkas peale seda kui ära vahetatti pumba tihendid. Karla ütles sellekohta, et peab aint tühikäigupöördeid juurde keerama aga ise arvan, et nii see remont sellel just ei käi.
Oskab keegi mingit nõu anda!
e36tds väriseb
Oled oma probleemile lahenduse leidnud. Mul oli nüüd ka Karla autos tihendite vahetus pumbal ja tekkis probleem, loe lähemalt siit ----> http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=46487
Ei ole veel probleemile lahendust leidnud, mootoripadjad lähevad nüüd teisipäeval vahetusse. Käisin siin vahepeal ka ÜV-d tegemas ja suitsusisaldus oli 0.69. Aga vahepeal kiirendades ikka suitsu viskab. Käima on masin koguaeg soojastpeast halvasti aga peale pumbatihendite vahetuse hakkas asi paremusepoole minema. Nüüd siis läheb soojast peast käima nii nagu jumal juhatab, kord poolepööret ja kord käijan nii mis hirmus, kuid ma tähelepannud seda, et kui tahab käiamist siis lasen kaks tiiru starterul ringi käija siis süüde välja ja uuesti ning sis käivitud igakord hetkega. Vat sellest ma pole aru saanud miks masin nii teeb!
Kütust on masin koguaeg minumeelest rämedalt tarbinud, linnas alla 10 sajale ei tule kohe kuidagi!!! Kas siis see aut.kast annab kütusekulule juurde niipalju või siis on midagi viga. Ei ole veel sinnamaani jõudnud, hetkel ka suht savi ka kuna kütus jookseb paaki niisama
Aga pikemas perspektiivus piaks ikke asja natukene uurima. Masinaks siis 105kw tds aut.kastiga.
Kütust on masin koguaeg minumeelest rämedalt tarbinud, linnas alla 10 sajale ei tule kohe kuidagi!!! Kas siis see aut.kast annab kütusekulule juurde niipalju või siis on midagi viga. Ei ole veel sinnamaani jõudnud, hetkel ka suht savi ka kuna kütus jookseb paaki niisama