Vahetasin rooli lati ning roolivõimu, lootsin et kaob ka see jama et roolivõimu õli valan pidevalt juurde. muidu pole täheldanud et tilguks kui seisnud on auto v kohapeal käinud natuke aega, küll aga nägin tilkumist siis kui rool oli välja keeratud ning tagurdasin. Kuulsin et õhk võib kuskil vahel olla, on see võimalik, ning kui jah siis kust see õhu välja laskmine käib, mingi ventiil kuskil?
e36 Compact, 95a, 1.6
E36 roolivõimu õli kaob
E36 roolivõimu õli kaob
1.6 Compact, 95a, 75kW
tuli nüüd meelde et nägin seda tilkumist kui vahetasin roolivõimu pumba, valasin uue üli sisse, auto käima, ning lasin rooli keerata siis tuli sealt roolivõimu õli potska korgist seda õli välja, sest seal on ju üks pisike auk! loogiliselt võttes ehk ongi õhk vahel ja seetõttu pritsib sealt välja näiteks pöörates kuna siis teeb võimendi rohkem tööd? 

1.6 Compact, 95a, 75kW
Ma arvan et sul õhk vahel.
Kui ma vahetasin roolivõimu õli siis algul panin õli sisse ja keerasin rooli paar korda ühele ja teisele poole. Siis panin auto käima niiet õlipott oli kolmveerandini täidetud, edasi keerasin töötava mootoriga samamoodi rooli nagu enne ja õlitase vajus normaalsele tasemele.
Teine asi on e36 tüüpviga, nimelt õlimahutisse minevate voolikute klambrid on ära väsinud ja sealt lekib.
Edu parandamisel!
Kui ma vahetasin roolivõimu õli siis algul panin õli sisse ja keerasin rooli paar korda ühele ja teisele poole. Siis panin auto käima niiet õlipott oli kolmveerandini täidetud, edasi keerasin töötava mootoriga samamoodi rooli nagu enne ja õlitase vajus normaalsele tasemele.
Teine asi on e36 tüüpviga, nimelt õlimahutisse minevate voolikute klambrid on ära väsinud ja sealt lekib.
Edu parandamisel!