lugu siis selline ,et 94 aasta bmw 525 tdsa tilgub kütust esimesest (radikapoolsest) pihusti juurest (pihusti on märg),otseselt ta ei voola.
Küsimus siis selline ,et kas see kütus võib kusagilt mujalt tulla kui seal pihustist???
Ette tänades!!!
E34 525tdsa kütust tilgub
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
silmad lahti ja selle alafoorumi teist teemat/esimest kleepsu lugema
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
vaheta pihusti ära või sisi ülevoolu voolikud! mul ka kolmas niriseb, siiamaani pole midagi juhtunud, ainult et kui vihmase ilmaga sõidad ja auto seisma jätad siis on mõnus diisli loik all ja veel seda et mul ka põhjakate all ja selle küljes mingi shwamm, et jah, märgade ilmadega on koguaeg auto all loik 

- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
k teeme lihtsaks: pihustitoru, ülevoolu voolik.
aitab pädev kontrollija kui ise ei näe
terv
erich
aitab pädev kontrollija kui ise ei näe
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: E34 525tdsa kütust tilgub
Omal oli mul samuti tühikäigul töötades tilkumine parklas(pihusti tagasivoolu voolikute vahelt nagu)... aga põhjuse tekitaja on kõrgsurvepuba tagasivool, sest sinna suubuvad ka pihusti tagasivoolud. Aga pumba tagasivool on lihtsalt nii suur ja pressib pihusti tagasivoolu voolikud õrna surve alla. Kõige odavama lahendusena eraldasin need süsteemid ja lasin pihusti tagasivoolust tulevad paar tilka plastik õlle pudelisse 2l (sidusin kütuse filtri juurde:))cedar kirjutas:lugu siis selline ,et 94 aasta bmw 525 tdsa tilgub kütust esimesest (radikapoolsest) pihusti juurest (pihusti on märg),otseselt ta ei voola.
Küsimus siis selline ,et kas see kütus võib kusagilt mujalt tulla kui seal pihustist???