kas arvad, et mujal maailmas veetakse narko- ja jäliekoeri haagisega???Tauri kirjutas:ma millegipärast arvan, et itaalias tegelinskid topivad need vilkurid ka tavamasinatele külge- tore ju mööda kiirteed anda!
ka minu cabriol oli samasugune vidin küljes ja ma kohe mitte ei usu et mendid mingi kutsakesega ringi uhasid, kelle karvu veel sel suvel istmealt sai rookida
PS! abiks on suvel kuum päike või siis soe garaaz + föön!
That makes sense.Mulk kirjutas:See asjake seal on Itaalias vajalil selleks, et sinna pannakse kiirteede maksuloendur. Ehk kui on maksuline kiirtee siis pole vaja peatuda vaid loendur registreerib sõidu.Ehk siis ühesõnaga elektrooniline loendur käib sinna.Pea igal itaalia autol see seal esilklaasi ülaservas.Vilkuritega pole sellel vidinal midagi pistmist.
Kusjuures minu itaalia autol oli peegli taha klaasile liimitud pehmest plastmassist plätserdis, millele sai arvatavasti midagi kinnitada(nagu takjas). Pistikutest ja asjadest pole juttugi. Vbolla tõesti mõni tänapäevasem kiirtee rahalugeja.Mulk kirjutas:See asjake seal on Itaalias vajalil selleks, et sinna pannakse kiirteede maksuloendur. Ehk kui on maksuline kiirtee siis pole vaja peatuda vaid loendur registreerib sõidu.Ehk siis ühesõnaga elektrooniline loendur käib sinna.Pea igal itaalia autol see seal esilklaasi ülaservas.Vilkuritega pole sellel vidinal midagi pistmist.