Navi Navigatsioon TV on drive MK1 MK2 MK3 MK4 DVD
See on küll huvitav info. Esiteks võib muidugi esindusest infot uurida, aga ega vist saksa foorumites surfamisest ei pääse...Mulk kirjutas:Leidsin sellise huvitava info,et sakslased kasutavad Opeli navi plaate. cd70 mk3 .le ja dvd 90 mk4-le. See opeli DVD pidi sisaldama hulga rohkem kui uus 2008-1 bmw dvd.Hind pidi samuti olema väga hea. Ehk siis tuleb hakata otsima DVD90 opeli oma.

Üritasin updateda oma unknown versioni 1-1/80-ks aga võta näpust ei läinud õnneks. Vähemalt updates ta softi 1-1/72 peale. Ja mul on nüüd ekraanil paar menüüd juures (ekraani värviteemade muutmine)
Install katkes peale ca siis kui laadimine oli kella 7 peal,ehk siis üle poole laadis ära
Kirjutasin alcoburn 120-ga, kiirusel 4x.Enam vähemaks ei saanud keerata.
Lisaks ka seda,et kogu protsessi tegin nii süüde sees ja hiljem käiva mootoriga ning isegi sõiduajal .

Viimati muutis gixxef, 13.11.2007 22:31 45, muudetud 1 kord kokku.
A8
Ega kellelgi juhtu olema navi lugejat laenata? Enda oma keeldub autoga koostööst ja Patrik soovitas enne UM-i mõnda teist proovida, äkki auto tunnistab omaks. Auto siis E39 2001/12.
Viimati muutis max55, 14.11.2007 13:18 30, muudetud 1 kord kokku.
diagnostika tehtud? mul on muidu võimalus üle i-busi ka kontrollida kas mingi side on olemas auto ja navi vahel näiteks.max55 kirjutas:Ega kellelgi juhtu olema navi lugejat laenata? Enda oma keeldub autoga koostööst ja Patrick soovitas enne UM-i mõnda teist proovida, äkki auto tunnistab omaks. Auto siis E39 2001/12.
UM-is pole teinud ja Patrik ütles, et tema seda ei tee. Lihtsalt soovitas enne UM-i võimalusel proovida mõne teisega.aise kirjutas:diagnostika tehtud? mul on muidu võimalus üle i-busi ka kontrollida kas mingi side on olemas auto ja navi vahel näiteks.max55 kirjutas:Ega kellelgi juhtu olema navi lugejat laenata? Enda oma keeldub autoga koostööst ja Patrick soovitas enne UM-i mõnda teist proovida, äkki auto tunnistab omaks. Auto siis E39 2001/12.
kui sul mõni soojem koht kui õue pakkuda on siis saaksin läpakaga navit kontrollida. võib olla, et side olemas aga tarkvara uuendamisel midagi nässu läinud, siis saab korda teha.max55 kirjutas:UM-is pole teinud ja Patrik ütles, et tema seda ei tee. Lihtsalt soovitas enne UM-i võimalusel proovida mõne teisega.aise kirjutas:diagnostika tehtud? mul on muidu võimalus üle i-busi ka kontrollida kas mingi side on olemas auto ja navi vahel näiteks.max55 kirjutas:Ega kellelgi juhtu olema navi lugejat laenata? Enda oma keeldub autoga koostööst ja Patrick soovitas enne UM-i mõnda teist proovida, äkki auto tunnistab omaks. Auto siis E39 2001/12.
Kohtadega on kehvasti, esimese hooga ainult Prisma parklad tulevad meelde. Ja hetkel auto üldse UM-i poiste käes veepumba vahetust ootamas.aise kirjutas:kui sul mõni soojem koht kui õue pakkuda on siis saaksin läpakaga navit kontrollida. võib olla, et side olemas aga tarkvara uuendamisel midagi nässu läinud, siis saab korda teha.max55 kirjutas:UM-is pole teinud ja Patrik ütles, et tema seda ei tee. Lihtsalt soovitas enne UM-i võimalusel proovida mõne teisega.aise kirjutas: diagnostika tehtud? mul on muidu võimalus üle i-busi ka kontrollida kas mingi side on olemas auto ja navi vahel näiteks.
DVD90 2007-2008 on minu poole teel, eks paistab kas toimib kaMulk kirjutas:Leidsin sellise huvitava info,et sakslased kasutavad Opeli navi plaate. cd70 mk3 .le ja dvd 90 mk4-le. See opeli DVD pidi sisaldama hulga rohkem kui uus 2008-1 bmw dvd.Hind pidi samuti olema väga hea. Ehk siis tuleb hakata otsima DVD90 opeli oma.

- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
...ja nagu ikka, ega see e60-le veel ei sobi?aise kirjutas:DVD90 2007-2008 on minu poole teel, eks paistab kas toimib kaMulk kirjutas:Leidsin sellise huvitava info,et sakslased kasutavad Opeli navi plaate. cd70 mk3 .le ja dvd 90 mk4-le. See opeli DVD pidi sisaldama hulga rohkem kui uus 2008-1 bmw dvd.Hind pidi samuti olema väga hea. Ehk siis tuleb hakata otsima DVD90 opeli oma.

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
jumal seda teabTiitR kirjutas:...ja nagu ikka, ega see e60-le veel ei sobi?aise kirjutas:DVD90 2007-2008 on minu poole teel, eks paistab kas toimib kaMulk kirjutas:Leidsin sellise huvitava info,et sakslased kasutavad Opeli navi plaate. cd70 mk3 .le ja dvd 90 mk4-le. See opeli DVD pidi sisaldama hulga rohkem kui uus 2008-1 bmw dvd.Hind pidi samuti olema väga hea. Ehk siis tuleb hakata otsima DVD90 opeli oma.

see asi siis:
http://www.navicd24.de/shop/catalog/pro ... 928ba627a4
Estland kirjas ilusti, õnneks minu versioon nii palju ei maksa. Kardan seda nime opel seal, ei julgegi lugejasse panna eriti. Pärast sõidan astraga linnas ringi

Käisin just proovimas.Mulk kirjutas:Leidsin sellise huvitava info,et sakslased kasutavad Opeli navi plaate. cd70 mk3 .le ja dvd 90 mk4-le. See opeli DVD pidi sisaldama hulga rohkem kui uus 2008-1 bmw dvd.Hind pidi samuti olema väga hea. Ehk siis tuleb hakata otsima DVD90 opeli oma.
Minul see cd variant millegi pärast ei toimind.
Ei ole ka kindel et see plaat just cd70 oli, aga viimane mis viking motorsis saada.

BMW 530d -01 142kw 

Jarlo kirjutas:aise, ära ole väiksese kokkuvõtte ja emotsiooni jagamisega kitsi...aise kirjutas:opeli DVD90 töötab MK4 sees

Viimati muutis aise, 17.11.2007 19:17 36, muudetud 2 korda kokku.
käisin Maardus täna ja tuleb välja, et ei ole ikka kogu Eestit, peale Tallinna silti jäi alles ainult raudtee ja Peterburi mnt. huvitav, et valida laseb kõiki linnasid, ise Tallinnast eriti välja ei liigu seega ei tea kah mis reaalselt seal on siis.Mulk kirjutas:Head uudised siis selle Opeli puhul
ehk on BMW 2008.01 plaadi peal asjad paremad.
E46-l ei olegi i-Busi, on ainult k-Bus. Aga sisuliselt neil vahet ei ole. Leiad kindlasti monitori, kliimapaneeli ja kellaploki tagant.M2ki kirjutas:Kus kohast saaks kõige lihtsamini e46 touringul ibus'le ligi, netist leidsin ainult, et maki tagant aga sellel 16:9 ekraan seal ja ei tahaks seda välja kiskuda. Kas cd boxi juhe peaks olema taha otsa kõigile eelveetud?
Boksi juhet vaevalt juba ära on veetud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
ma ei mõelnud seda Eastern Europe plaati vaid Europe 2008.1priitv8 kirjutas:Navteq-i kodukalt jääb küll mulje, et ainult pealinnad!
Eastern Europe + PND
Eastern Europe
kuigi sellel kaardil mis toote juures on pole Eestit.
seda jahpriitv8 kirjutas:Siis seda?
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... =OfferList