E30 kupee või sedaan?
E30 kupee või sedaan?
kumba tasuks rohkem osta kas kupee või sedaan?
miks on üks teisest parem?
e30-nest on jutt.
miks on üks teisest parem?
e30-nest on jutt.
Mis küsimus see üldse on? Vastavalt su enda maitsele ja vajadustele muidugi.
2. kupee - 20 kg kergem, parema väljanägemisega
Need erinevad ainult kere külgede ja istmete poolest, kõik muu on sama.
Mulle isiklikult E30 sedaan ei meeldi, kupee on paremate kere proportsioonidega ja tagaiste on niikuinii kasutu, kui sa just keskmise itaallase kasvu pole.
1. sedaan - tagaistmele saab ilma, et eesistuja peaks välja ronimahewlet kirjutas:miks on üks teisest parem?
2. kupee - 20 kg kergem, parema väljanägemisega
Need erinevad ainult kere külgede ja istmete poolest, kõik muu on sama.
Mulle isiklikult E30 sedaan ei meeldi, kupee on paremate kere proportsioonidega ja tagaiste on niikuinii kasutu, kui sa just keskmise itaallase kasvu pole.
ei tea midagi. endal ka kupee ja üldse ei kurda kui homme rooli varda sis ots ära vahetatudbrunn8 kirjutas:olen kuulnud et sedaan pidi kiire sõidu juures stabiilsem olema

...:::hardstyle Is The Music That I Can't Explain. hardstyle Is The Music Running Through My Veins:::...
...:::hardstyle Is The Music That I Can't Explain hardstyle Is The Music Makes Me Insane:::...
...:::hardstyle Is The Music That I Can't Explain hardstyle Is The Music Makes Me Insane:::...
Ja see kupee on olemuselt kahe uksega sedaan
Nii vist ka enamusel ARKis märgitud.
Kupeel on mõnes mõttes rohkem ruumi esiistmel. Kuna uksed suuremad, ei jää B-piilar segama. Seda ka nägemisulatuse mõttes.

Kupeel on mõnes mõttes rohkem ruumi esiistmel. Kuna uksed suuremad, ei jää B-piilar segama. Seda ka nägemisulatuse mõttes.
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...