Off-road päev 4 august kl 19.30 Järve Statoilis
Kusjuures mõni aeg tagasi leidsin naise vanaisa kuuri alt Villise
Auto polevat mingi 5 aastat sõitnud. Muidu mootorile olla kap-rem tehtud
Kere tahab keevitust saada. Mõtlesin, et turgutaks vanakese üles ja kõpitseks veitsa keret kah...
Saaks toreda liikuri omale
A lugesin seda teemat ja tekkis endal kerge sportlik huvi asja pealt kaeda.
Oma Primerat (
) eriti rappa uputama ei viitsi minna. Ehk leidub kellelgi autos üks vaba koht? Kaarti lugeda või vintsi vedada võin küll.
Kes võtab mind pardale?
Kolmapäev iseenesest sobiks

Auto polevat mingi 5 aastat sõitnud. Muidu mootorile olla kap-rem tehtud

Saaks toreda liikuri omale

A lugesin seda teemat ja tekkis endal kerge sportlik huvi asja pealt kaeda.
Oma Primerat (

Kes võtab mind pardale?
Kolmapäev iseenesest sobiks
Tere
Nagu ma aru saan, on teil plaanis minna selle kaardi kirde nurka:
http://www.arvutid.ee/tarmo/eol/cgi/kaart/9320.gif
?
jJanno
Vaat kui te läheks sinna metsa homme (neljap), siis tuleks ma ka kaasa. Orienteerunud olen praktiliselt sünnist saati ning loomulikult on ka männiku metsad ja tankirajad läbi joostud :)Raivo kirjutas:Oleks hea, kui tuleks kaasa ka keegi selline, kes on seal Männikul käinud.
Nagu ma aru saan, on teil plaanis minna selle kaardi kirde nurka:
http://www.arvutid.ee/tarmo/eol/cgi/kaart/9320.gif
?
jJanno
exTouring
Ilm oli soe ja liiv oli mõnus
Tänasest peale vaatan ix'e küll hoopis teise pilguga. Kuuldud ja minu poolt mõttes kergelt kahtluse alla seatud jutud asja suurest läbivusvõimest osutusid tõeks.
Ja veel, hoiatuseks neliveolistele: olge ettevaatlikud. Viltsi auto läbipõetud starteri haigus tabas keset liivavälja ka minu oma. Tundub, et mingi viirus vist.
Aga lõpp hea lõpp hea. Tõmberelee remont vist väga suurt auku rahakotti ei tohiks lüüa.
Järgmist korda võiks siis ikkagi pikemalt ette planeerida.
Et saaksid kohalikud rahvad atra seada ning ka Audidest, Suzukidest esindaja ning võibolla leiaks ka mõne Hondaklubi HRV või CRV esindaja kohale tulema. Võibolla veel midagi. Mitte et nüüd võistlusmomenti tekitada, aga huvitav oleks tegelikus elus näha, mida suudavad erinevad neliveo lahendused. Milline kiiks kellelgi küljes on ja milles see avaldub ning kus hätta jätab.

Tänasest peale vaatan ix'e küll hoopis teise pilguga. Kuuldud ja minu poolt mõttes kergelt kahtluse alla seatud jutud asja suurest läbivusvõimest osutusid tõeks.
Ja veel, hoiatuseks neliveolistele: olge ettevaatlikud. Viltsi auto läbipõetud starteri haigus tabas keset liivavälja ka minu oma. Tundub, et mingi viirus vist.

Järgmist korda võiks siis ikkagi pikemalt ette planeerida.
Et saaksid kohalikud rahvad atra seada ning ka Audidest, Suzukidest esindaja ning võibolla leiaks ka mõne Hondaklubi HRV või CRV esindaja kohale tulema. Võibolla veel midagi. Mitte et nüüd võistlusmomenti tekitada, aga huvitav oleks tegelikus elus näha, mida suudavad erinevad neliveo lahendused. Milline kiiks kellelgi küljes on ja milles see avaldub ning kus hätta jätab.

Viimati muutis AndresS, 07.09.2004 21:40 48, muudetud 1 kord kokku.
http://www.zone.ee/anz01/userfiles/gall ... GP5453.jpg
Sellel pildil esimene mees, kas ka foorumi kasutaja?
Sisetunne ütleb, et tegu kunagise koleegiga
Sellel pildil esimene mees, kas ka foorumi kasutaja?

Sisetunne ütleb, et tegu kunagise koleegiga

Mercedes EQS 450+ 2022
minu esimene BMW-klubi üritus. Väga rahul.
Kiiduväärt, et iX nii kange ronija on. ühel tõusul tuli Anz vist pea sama kõrgele, kui Terrano. Blazer jäi seljataha
Mul arvutis mingi 27 pilti üritusest. Kirjutasin Raivole, ehk saab tema abiga need üles riputatud.
Kui Alariga sellest järsust laskumisest alla tulime oli suht kõhe tunne ikka, kui auto oli täpselt künka peal, nii, et ette mitte kottigi ei näinud.
Kiiduväärt, et iX nii kange ronija on. ühel tõusul tuli Anz vist pea sama kõrgele, kui Terrano. Blazer jäi seljataha

Mul arvutis mingi 27 pilti üritusest. Kirjutasin Raivole, ehk saab tema abiga need üles riputatud.
Kui Alariga sellest järsust laskumisest alla tulime oli suht kõhe tunne ikka, kui auto oli täpselt künka peal, nii, et ette mitte kottigi ei näinud.

Tere
"Väikese" hilinemisega jõudsin minagi kohale. Siiski nägin piisavalt, et veenduda taas X'i headuses :) Eriti abiks olid muidugi ka ühisellaveolise ebaõnnestumise jäljed sügavas liivas...
Ahjaa... Üks väike õppetund ka: ära mine metsa ilma kõige täpsema antud asukoha kaardita. 2WD autod (ja 325ixt) said teha ka väikese lisaretke läbi karjääri :)
jJanno
"Väikese" hilinemisega jõudsin minagi kohale. Siiski nägin piisavalt, et veenduda taas X'i headuses :) Eriti abiks olid muidugi ka ühisellaveolise ebaõnnestumise jäljed sügavas liivas...
Ahjaa... Üks väike õppetund ka: ära mine metsa ilma kõige täpsema antud asukoha kaardita. 2WD autod (ja 325ixt) said teha ka väikese lisaretke läbi karjääri :)
jJanno
exTouring
Kui miski pildid mure siis pöördu Aini pooleMart_R kirjutas:minu esimene BMW-klubi üritus. Väga rahul.
Kiiduväärt, et iX nii kange ronija on. ühel tõusul tuli Anz vist pea sama kõrgele, kui Terrano. Blazer jäi seljataha![]()

Mercedes EQS 450+ 2022
Ai jamaAnz kirjutas:Ma seda juba ammu ootasin, millal sulle üllatusmomendi saaks valmistadaViljar_V kirjutas:Sellel pildil esimene mees, kas ka foorumi kasutaja? Sisetunne ütleb, et tegu kunagise koleegiga

Ja kas Kristjani BMW-st on see BMW haigus külge jäänud ve ?

Mercedes EQS 450+ 2022