E36 Pöörded jäävad peale
E36 Pöörded jäävad peale
Autoks on 1995 a 318i 85 kw. Probleem siis selles, et pöörded jäävad peale sõites ja vaba käigul. Nt linnas 4 käiguga sõites pole vaja gaasi andagi, pöörded püsivad 2000 kandis. Töhikäigul on ka 2000 kandis, aga gaasi lisaks andes vajuvad mõnikord 1000 kanti aga mitte alla selle.
Äkki on kellelgi olnud sama probleemi? Olen info eest väga tänulik kuna ise ei oska midagi peale hakata
Äkki on kellelgi olnud sama probleemi? Olen info eest väga tänulik kuna ise ei oska midagi peale hakata
Re: Pöörded jäävad peale
Näiteks diagnostikasse minna?andra318 kirjutas:... kuna ise ei oska midagi peale hakata

Mul 320 ja oli ka sarnane probleem. Hiljem see süvenes ja diagnostika näitas vigast lambda andurit. See sai vahetatud ja enam probleemi esinenud pole. Samas võib viga olla ka tühikäigu mootoris ja kontrolli eelpool mainitud gaasitross üle. Kui viga lambdas siis pane ngk mitte boch. Boch i omad töötavad kuni kaks kuud ja siis läbi. Ise kogenud.
Edu!
Edu!
Vaheta ära:
1.Tühikäigu regulaator- 2824.85.-
2.Lambda 800.-
3.Segusiibri asendi andur 996.98.-
4.Rõhuregulaator 790.93.-
5.Väntvõlli andur 1289.42.-
6.Nuka andur 1355.90.-
Kui midagi veel soovitatakse, vaheta see ka ära(juhtplokk näiteks, mis maksab 15000.-)
Ja kui siis veel pööre peale jääb, tule diagnostikasse (300-500.-)
1.Tühikäigu regulaator- 2824.85.-
2.Lambda 800.-
3.Segusiibri asendi andur 996.98.-
4.Rõhuregulaator 790.93.-
5.Väntvõlli andur 1289.42.-
6.Nuka andur 1355.90.-
Kui midagi veel soovitatakse, vaheta see ka ära(juhtplokk näiteks, mis maksab 15000.-)
Ja kui siis veel pööre peale jääb, tule diagnostikasse (300-500.-)

- Pavel_V
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330 ///M-Pakett
- Kontakt:
E36 Pöörded jäävad peale
Probleem võib olla tühikäigu regulaatoris või seguklapi
potensiomeetris.Võimalik ka karterituulutus klapp.
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: E36 Pöörded jäävad peale
....ja jõuame tagasi diagnostikassePavel-Qlimax kirjutas:Probleem võib olla tühikäigu regulaatoris või seguklapi
see et mees maksis diagnostikule, kes ei suutnud viga leida on ta enda viga. makstakse siis kui asi töötab, mida tuleb ka eelnevalt töömehega kokku leppida, töömees kes tunneb end antud teemas ebakindlana siis seda tööd ette ei võta
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Paar päeva tagasi avastasin, et pöörded jäävad peale vahel. Koha peal 800- 1000, sõites, kui jala gaasi pealt ära võtsin, ei tahtnud pöörded langeda.
Eile sain "veale" jälile! Mõtlesin, et äkki gaasitross hakkab kinni jääma ja pugesin armatuuri alla asja uurima, kuidas pedaal liigub. Seal urvitades ja nähtut seedides tuli meelde, et enne probleemi tekkimist olin oma istet ettepoole nihutanud, kuna pisike preili selja taga lapse toolis kippus mulle jalgadega "õpetust" jagama. Istmega aga lükkasin lumevee vanni suht tihedalt- kõvasti vastu gaasipedaali. Rõõm oli muidugi suur, et pole vaja tengelpunga tuulutada ja asja üle järele mõeldes nalja nabani!

Mul oli sarnane probleem, pöörded iseeneslikult tõusid ja alanesid. Lihtsalt tühikäigul. Diagnostika ütles et viga lambdas, vahetasin ära aga see probleem ei kadunud. Kuskil 3 kuu pärast hakkas juba auto sõidu ajal välja surema kui siduri lahutasin. Lihtsalt suri välja. Siis juba pöördusin probleemiga UM-i kuna koht kus varem diagnostikas käisin ütles siis juba et aju on pekkis ja otsi uus jne mida ma ka tegin kuid tolku ei midagi ikka. UM-is avastati siis et vigane on tühikäigumootor ja lambda ka ei töötanud (uus mille eelmine dioagnostika vend oli terveks tunnistanud), aju ka oli korras tegelt. Pandi peale originaal jupid nagu UM-is ikka. Peale mida kõik probleemid kadusid ja auto töötab nagu uus
. PS! ärge ostke odavaid lambdasid, need ei pruugi teie autol tööle hakata, pange ikka originaal, tuleb lõppkokkuvõttes odavam 

- Johndoe318
- Huviline
Tühikägu klapp- või kuis nimetada mootor. Katsu kuidagi see kätte saada ja kasvõi pigistada või punnid torudesse ette panna. saad teada kohe selle kas oli selle viga. muidugi kui gaas peale ei jää . tavaline asi et need tühikäigu mootorid on saasta täis ja jäävad lahtisesse asendisse. siis pöörded peal. Audi 2oo`l jäi mul lahti ja 3300 pööret koguaeg peal.
audil oli hea ligi pääseda pigistasin lõdviku kinni ja ennäe pöörded maas.

Tere jälle !!!
peale kirjutamist siia foorumisse,2 päeva hiljem kadus mul see probleem ära.autol midagi ei parandanud,ega vahetanud.kas tõesti oli mingi saast kuskil vahel et gaas jäi peale?!
aga ma tänan teid südamest,nende soovituste eest.
kui tekib sama probleem uuesti ,siis oskan midagigi peale hakata.
Terv,kõigile

peale kirjutamist siia foorumisse,2 päeva hiljem kadus mul see probleem ära.autol midagi ei parandanud,ega vahetanud.kas tõesti oli mingi saast kuskil vahel et gaas jäi peale?!
aga ma tänan teid südamest,nende soovituste eest.
kui tekib sama probleem uuesti ,siis oskan midagigi peale hakata.

Terv,kõigile