valuvelgede remont
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
valuvelgede remont
mure. eelmine aasta mõjus 17" velgedele hävitavalt. 4-st veljest 3 on päris halvas olukorras.
kas keegi oskab soovitada head kuid odavat veljemeistrit, kes asjad pingis uuesti sirgeks ajab?
vihuri hinnataset tean. selleni rahakott kahjuks ei küündi.
kas keegi oskab soovitada head kuid odavat veljemeistrit, kes asjad pingis uuesti sirgeks ajab?
vihuri hinnataset tean. selleni rahakott kahjuks ei küündi.
[quote][i]Algselt postitas kimmo[/i]
mure. eelmine aasta mõjus 17" velgedele hävitavalt. 4-st veljest 3 on päris halvas olukorras.
vihuri hinnataset tean. selleni rahakott kahjuks ei küündi. [/quote]
Tartus Õnne tn 13 ja 100 eeku velg vs Tallinna keskmine hind 1000eeku velg. Ise teenust kasutanud ja väga rahul.
Pole kindel kas see mees veel tegutseb, ise käisin seal üle aasta tagasi.
Aga helista 052 04314 ja küsi üle.
AR
vihuri hinnataset tean. selleni rahakott kahjuks ei küündi. [/quote]
Tartus Õnne tn 13 ja 100 eeku velg vs Tallinna keskmine hind 1000eeku velg. Ise teenust kasutanud ja väga rahul.
Pole kindel kas see mees veel tegutseb, ise käisin seal üle aasta tagasi.
Aga helista 052 04314 ja küsi üle.
AR
sinna peab siis isegi ennast lähiajal kohale vedama, eks ma kommenteerin siis ka kuidas minul läks. PS! ega sa koha nime ei mäleta juhul kui sellega peaks olema võimalik eksida?Roland325 kirjutas:Tartus Sõbrakeskuse taga hoovis on üks koht, kus tehti minu 2 velge, mis mulle tundusid lootusetus seisus, ilusti sirgeks ja hind läks kokku 550 kr. Need veljed olid sõna otseses mõttes kandilised ja vajasid keevitust kuid lihtsalt veits kõverate velgede tegemise hind oleks tunduvalt odavam olnud.
-
- Huviline
- Kontakt:
Infoks võin öelda, et Sõbra keskuse taga ei toimu jupp aega enam midagi - v.a Maxima ehitus. Velgi tehakse nüüd Võru tn. Samas hoovi pealses kus see asutus http://www.alarm.ee/ . Ainult et Rehvitöökojas.darklight kirjutas:sinna peab siis isegi ennast lähiajal kohale vedama, eks ma kommenteerin siis ka kuidas minul läks. PS! ega sa koha nime ei mäleta juhul kui sellega peaks olema võimalik eksida?Roland325 kirjutas:Tartus Sõbrakeskuse taga hoovis on üks koht, kus tehti minu 2 velge, mis mulle tundusid lootusetus seisus, ilusti sirgeks ja hind läks kokku 550 kr. Need veljed olid sõna otseses mõttes kandilised ja vajasid keevitust kuid lihtsalt veits kõverate velgede tegemise hind oleks tunduvalt odavam olnud.
BMW E36 ja E39 kasutatud varuosad - Nimekiri ja pildid: http://bmw.planet.ee/lopp
Ma mõtlesingi, et kuhu too tüüp nüüd aetud onbmw_msn_ee kirjutas: Infoks võin öelda, et Sõbra keskuse taga ei toimu jupp aega enam midagi - v.a Maxima ehitus. Velgi tehakse nüüd Võru tn. Samas hoovi pealses kus see asutus http://www.alarm.ee/ . Ainult et Rehvitöökojas.

Kunagi ühe velje lasin seal teha, 250 eeku eest sai sirgeks velg. Läksin kohe kummiboxi kontrollima, tehtud velg oli sirgem kui ülejäänud 3

Aitäh info eest

528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...
käidud seal, esimene kord ei saavutatud mingit efekti... vb läks pisut hullemaks, teistkorda läksin tegi uuesti põhjalikult üle ja sai parem küll, ainult et paraku mitte just nii hea nagu lootnud oleks, samas nagu nad ütlesid, et päris alati ei saagi asja korda ja mingi jälg jääb ikka.
Samas proovimist tasub küll see koht kellel vaja, suhtumine oli meeldiv ja viisakas ning hind ka normaalne.
/me @ aga millalgi ostab ikkagi uued veljed
Samas proovimist tasub küll see koht kellel vaja, suhtumine oli meeldiv ja viisakas ning hind ka normaalne.
/me @ aga millalgi ostab ikkagi uued veljed

Liivapritsis puhtaks,siis pulbervärvimisse (nt. Ossmet OÜ),seal värvimine 150.- EEK tk.virx1 kirjutas:Mul selline küsimus, et millega velgi parandada saab? Lakk ja värv on kulunud. Millega neid üle saaks lasta? Oskab keegi midagi soovitada? Suht laigulised ja koledad juba.
Tahad lakkida ka siis teine 150.- otsa