E36 320i küttekulu

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Kasutaja avatar
sander k
Huviline

Postitus Postitas sander k »

Mul ka 320. Sai ka ise arvutatud keskmist kulu. Tõesti nagu hallow ütles et kompu näitab rohkem kui arvutades. Mul tuli arvutades keskmiseks 9.3 aga kompu näitas rahuga 10.5. Peab natuke uurima, kusagilt funktsioonist sai kütusekulu korrigeerida ka.
Kasutaja avatar
Lepard
Huviline

Postitus Postitas Lepard »

sander k kirjutas:Mul ka 320. Sai ka ise arvutatud keskmist kulu. Tõesti nagu hallow ütles et kompu näitab rohkem kui arvutades. Mul tuli arvutades keskmiseks 9.3 aga kompu näitas rahuga 10.5. Peab natuke uurima, kusagilt funktsioonist sai kütusekulu korrigeerida ka.
kus peamiselt sõidad? linnas või väljaspool asulat ja kui pikad otsad üldjuhul korraga on?
kulgur
Huviline

Postitus Postitas kulgur »

Linnas ning otsad ikka omajagu pikad, tiirutamist jagub. käisin ka lambdat kontrollimas, mis osutus terveks ning kõik heitgaasi näidud olid normis. 1 tark rääkis sellist juttu, et viga võib olla külmkäivitus klapis ning annab kogu aeg rikkaliku kütet peale. Kuna enda taip ei hakka peale, siis otsin ka mõnda pädevat isikut tartus, kes aitaks mure lahendada. :cry:
Kasutaja avatar
sander k
Huviline

Postitus Postitas sander k »

Lepard kirjutas:
sander k kirjutas:Mul ka 320. Sai ka ise arvutatud keskmist kulu. Tõesti nagu hallow ütles et kompu näitab rohkem kui arvutades. Mul tuli arvutades keskmiseks 9.3 aga kompu näitas rahuga 10.5. Peab natuke uurima, kusagilt funktsioonist sai kütusekulu korrigeerida ka.
kus peamiselt sõidad? linnas või väljaspool asulat ja kui pikad otsad üldjuhul korraga on?
Maantee ja linn tulevad pooleks enam vähem. Hommikul pool tundi sõitu ja õhtul ka pool tundis sõitu. Oleneb päevast muidugi. Mõnikord vaja linnas rohkem sõita, mõnikord vähem. Kui ilm vähe külmeme siis soojendan ka autot hommikul 10-15 min.

Enne lambda vahetust oli mul kulu keskmiselt 15.
kulgur
Huviline

Postitus Postitas kulgur »

mul on keskmine linnas 17-20 ning sõidan ökolt ja pidurdan käikudega!!
Vasta