E46, käivitad, teeb piiksu
E46, käivitad, teeb piiksu
Milles asi? Sama piiks kui käsipidur peal, aga see on maas. Iga kord, mingi 3-4 sekundit peale käivitamist.
Sellel piiksul on ka loogiline põhjendus: auto ropendab, "krt, külm on", aga kuna ropendavat bemmi müüa ei lubata, siis sakslased panid selle asemele tsenseeritud rõveda sõimu saksa keeles ehk piiksu. 
Vene masinad on muidugi täiesti käest ära, alla nulli nad muud ei teegi kui alguses vannuvad rõvedalt, siis lähevad katki ja omanik jätkab sealt kus auto pooleli jäi.

Vene masinad on muidugi täiesti käest ära, alla nulli nad muud ei teegi kui alguses vannuvad rõvedalt, siis lähevad katki ja omanik jätkab sealt kus auto pooleli jäi.
Re: E46, käivitad, teeb piiksu
ppphhh kirjutas:Milles asi? Sama piiks kui käsipidur peal, aga see on maas. Iga kord, mingi 3-4 sekundit peale käivitamist.
Hoiatus signaali annab lihtsalt ju, kompuutris ju vilgutab ka kirja mille pärast piiksub, hetkel siis temperatuuri, kui veel midagi viga siis neid vigu ka veel.
power
Ei tohi, sest äkki Sa ei pane kohe tähele- see on Sinu enda huvides. Aga kohe kui piiksuma hakkab, siis vilkumise ajal vajutades suunatule kangil olevat nuppu, taastab viimase eesolnud kirje.Tarmo_K kirjutas: No krt see veel puuduksAga kella peab ise tagasi panema, see võiks ikka ise automaatselt minna.
Urmas
Seda rõõmu 3-ste ja 5-ste omanikele ei jagu. Tehase poolt vähemalt. Aga 7-se omanikel on võimalus soetada seade, mis võtab lühilainel vastu aatomikella signaali ja hoiab kella õige. Kahjuks see signaal vist Eestini ei ulatu, kui ma õigesti mäletan.Tarmo_K kirjutas:Aga kella peab ise tagasi panema, see võiks ikka ise automaatselt minna.
Tegelt saaks iga naviga auto sellega hakkama, sest ka GPS saadab täpset kellaaega. Miskipärast ple sellist GPS kella aga lisavarustuse loetelus.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Proovisin. Mul ei taasta, ehk siis ei pane kella tagasi vaid annab keskmise kütusekulu näiduumptsik kirjutas:Ei tohi, sest äkki Sa ei pane kohe tähele- see on Sinu enda huvides. Aga kohe kui piiksuma hakkab, siis vilkumise ajal vajutades suunatule kangil olevat nuppu, taastab viimase eesolnud kirje.Tarmo_K kirjutas: No krt see veel puuduksAga kella peab ise tagasi panema, see võiks ikka ise automaatselt minna.
Urmas

Endine BMW omanik
K:E46 puhub seistes jahedat õhku?
Oskab keegi äkki seletada, miks see nii võib olla? Mis võib läbi olla, või miskit muud viga äkki?
2006 118D :)
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
mul kaTarmo_K kirjutas:Proovisin. Mul ei taasta, ehk siis ei pane kella tagasi vaid annab keskmise kütusekulu näiduumptsik kirjutas:Ei tohi, sest äkki Sa ei pane kohe tähele- see on Sinu enda huvides. Aga kohe kui piiksuma hakkab, siis vilkumise ajal vajutades suunatule kangil olevat nuppu, taastab viimase eesolnud kirje.Tarmo_K kirjutas: No krt see veel puuduksAga kella peab ise tagasi panema, see võiks ikka ise automaatselt minna.
Urmas
e46 D