Misajast ülevaatuspunktid midagi teavad, eriti pemmist?velvo6 kirjutas:olen kindel selles mehes kes üle vaatas sest tegeleb iga päev autodega! on ülevaatuspunktis tööl! eksida võib temagi!

Kui UM peaks oma kasumit ainult meie vanakeste pealt teenima, siis tõesti enamasti tuleks neil "loota"velvo6 kirjutas:... ja loodavad et köhitakse papp välja selle järgi mis nemad paberile kirjutavad!
Üsna tühi ja mõttetu jutt. Esiteks tuleks alustada faktidest (mis konkreetsed vead avastati, "esisild" on pehmelt öeldes umbmäärane mõiste). Ja mis "viisakusprobleemid" siis olid?velvo6 kirjutas:Ma sain alles bemmi omanikuks ja otsustasin peale ostu minna kohe UM kontrolli!
Esiteks, ei teadnud nad viisakusest midagi!
Teiseks, ütlesid et esisild on nii läbi et ei tohiks sõitagi, kaasa arvatud roolilatt.
Nende hinnapakkumine oli 32 000.-
Aga mulle ei andnud rahu ja läksin teise kohta kontrolli ja sealne hinnapakkumine oli 500.-
Ei tea kas nad üldse midagi teavad või tahavad lihtsalt raha tasku ajada?![]()
Tõsiselt jama koht!?!
Mees sõnu ei raiskaivari65 kirjutas:tartus on kari tropppe vähemalt varuosades.
enam vähem sama stoori mis mulvelvo6 kirjutas:Ma sain alles bemmi omanikuks ja otsustasin peale ostu minna kohe UM kontrolli!
Esiteks, ei teadnud nad viisakusest midagi!
Teiseks, ütlesid et esisild on nii läbi et ei tohiks sõitagi, kaasa arvatud roolilatt.
Aga mulle ei andnud rahu ja läksin teise kohta kontrolli ja sealne hinnapakkumine oli 500.-
Ei tea kas nad üldse midagi teavad või tahavad lihtsalt raha tasku ajada?![]()
Tõsiselt jama koht!?!
Eelmine aasta oli veidi rohkem kui aasta tagasi tõenäoliselt ... mida sa loodad siis? Et sul on meie teedel lagunematu bmw? Leidsid ka võrdluspunkti ...siim .j kirjutas:Nii siis prinditi mulle seal terve leht välja vidinatega mis vahetamist"vajavad" ja ütlesid ,et saadavad hinnapakkumise meilile,nii siis hinnapakkumist vaadates jäi suu totaalselt lahti!velvo6 kirjutas:Ma sain alles bemmi omanikuks ja otsustasin peale ostu minna kohe UM kontrolli!
Aga mulle ei andnud rahu ja läksin teise kohta kontrolli ja sealne hinnapakkumine oli 500.-vajamistvahetavid osasi oli ikka ropult(puksid õõtsad jnejne. ) eesotsas roolilatiga! All naeratas ilus nr vastu mulle 30990.-
![]()
nii siis mõistus täitsa läinud ,eelmine aasta kampaania aeg sai amordid välja vahetada,siis tehti ka veermiku kontroll,mis näitsas siis ainult vigaseid amorteei oska kohe nagu nüüd midagi edasi teha ega mõelda, nende hinnangul peaks auto praegu kolisema ragisema vibreerima nii et jube! Kuid midagi ei ole tunda ega kuulda ka mitte!?
olen kindel neid mehi on veel kellel nii on juhtund aga siin mõned kiidavad taevani UM-isiim .j kirjutas: enam vähem sama stoori mis mulnimelt siis käisin eile õlivahetusel, nii tehti ära kõik mis vaja 2kilo läks maksma, nii siis tüübid olid otsustanud ka veermikule kontrolli teha! Nii siis prinditi mulle seal terve leht välja vidinatega mis vahetamist"vajavad" ja ütlesid ,et saadavad hinnapakkumise meilile,nii siis hinnapakkumist vaadates jäi suu totaalselt lahti!
vajamistvahetavid osasi oli ikka ropult(puksid õõtsad jnejne. ) eesotsas roolilatiga! All naeratas ilus nr vastu mulle 30990.-
![]()
nii siis mõistus täitsa läinud ,eelmine aasta kampaania aeg sai amordid välja vahetada,siis tehti ka veermiku kontroll,mis näitsas siis ainult vigaseid amorteei oska kohe nagu nüüd midagi edasi teha ega mõelda, nende hinnangul peaks auto praegu kolisema ragisema vibreerima nii et jube! Kuid midagi ei ole tunda ega kuulda ka mitte!?
Mis asi on juhtunud? Et auto kulub? Kulub jah ... uskumatu, onjuvelvo6 kirjutas:olen kindel neid mehi on veel kellel nii on juhtund aga siin mõned kiidavad taevani UM-isiim .j kirjutas: enam vähem sama stoori mis mulnimelt siis käisin eile õlivahetusel, nii tehti ära kõik mis vaja 2kilo läks maksma, nii siis tüübid olid otsustanud ka veermikule kontrolli teha! Nii siis prinditi mulle seal terve leht välja vidinatega mis vahetamist"vajavad" ja ütlesid ,et saadavad hinnapakkumise meilile,nii siis hinnapakkumist vaadates jäi suu totaalselt lahti!
vajamistvahetavid osasi oli ikka ropult(puksid õõtsad jnejne. ) eesotsas roolilatiga! All naeratas ilus nr vastu mulle 30990.-
![]()
Miks peaksin ma kiruma UM-i, kui minul sealt vaid positiivsed kogemused? Hinnakiri on hinnakiri, seda igamees muuta ei saa; viisakusest jäi puudu-võib-olla ei olnud sinu pöördumine nende arust kõige viisakam ja nad vastasid samal tasemel? Kahjuks on väga palju ka neid inimesi, kes ootavad teenindajalt viisakat kohtlemist, aga ise suhtuvad teenindajasse kui saasta, a la "klient on kuningas, järelikult teenindaja ori" .velvo6 kirjutas: olen kindel neid mehi on veel kellel nii on juhtund aga siin mõned kiidavad taevani UM-i
kusagil peavad ju noored mehaanikud ka oma eriala alustama. Ja bmw esindus pole üldsegi paha koht ju .siim .j kirjutas:väga õige, sõbra, sõber töötab ka seal, noor vend ,1 aasta tööl alles olnud autode peal;)velvo6 kirjutas:pärnu UM-is töötavad ju noored nagad kes aasta ametikoolis pinki nühkind ja praktika tuleb siis meie autode pealt!!
Indrek_M kirjutas:Mees sõnu ei raiskaivari65 kirjutas:tartus on kari tropppe vähemalt varuosades.
Jutt konkreetselt pointless ja mitte midagi ütlev.
Kui kellegi suunal süüdistuse välja käid, siis ka põhjenda, muidu jääb endast loll mulje.