Kuulutus ise siin: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Vot selles postituses tuligi välja mu teema mõte (ma pole küll mingi autopede, kuid selline "pohhuism" võib hauda viia)...ma ei kujuta ette peale sellist "hoolitsust" auto vastu, et missuguses seisus on palju tähtsamad asjad, nagu turbo, sillad, jne...omanik kindlasti kustutas koni ka armatuurlaualeats87 kirjutas:No kui eelmine omanik pole jaksanud isegi masinale kumme osta, siis ma ei taha üldse teada, mis seisukorras ülejäänud asjad on
Rehvirõhk ei mängi antud olukorras rolli, kuna näha on, et eriti uljalt on rehv söödud servast (arvatavasti olnud taga ja seest söönud), aga just see luksusauto eest hoolitsemine jätab soovida. P.S palju plus punkte muidugi müügikuulutuse pildistajale kakaspar kirjutas:Rehvide järgi ei saa alati otsustada ka, rehvirõhus on tegelikult väga palju kinni. Esimene mõte on muidugi piixus sillad, avarii jne
Äkki läks kõik raha turbo, sildade jne korrashoidmiseks ning sellel aastal uute rehvide jaoks raha ei jätkunud.TiitR kirjutas:Vot selles postituses tuligi välja mu teema mõte (ma pole küll mingi autopede, kuid selline "pohhuism" võib hauda viia)...ma ei kujuta ette peale sellist "hoolitsust" auto vastu, et missuguses seisus on palju tähtsamad asjad, nagu turbo, sillad, jne...omanik kindlasti kustutas koni ka armatuurlaualeats87 kirjutas:No kui eelmine omanik pole jaksanud isegi masinale kumme osta, siis ma ei taha üldse teada, mis seisukorras ülejäänud asjad on
Ja mitte ainult. Sinna on üldjuhul kokku koondatud kõik liisinguvõlglaste masinad, kes pole maksta suutnud enam.raimo_r kirjutas:Saksa Auto platsil on ongi sellised romud, vaata kasvõi mootorit.
aga linna vahel sõidavad sellise lõvi näoga ringiotsetõlkes on see... kui inimene ei jõua isegi auto liisingut maksta mis hooldusest me siin siis räägime
Kusjuures ei ole alati niiReimers66 kirjutas:- - -
otsetõlkes on see... kui inimene ei jõua isegi auto liisingut maksta mis hooldusest me siin siis räägime
- - -