E36 coupe istmed
E36 coupe istmed
Kõrvalistuja istet ei saa enam ette tõmmata nendest kangidest kus saab lasta istet nii ette, et pääseks taha. Need 2 kangi külgedel liiguvad liiga vabalt mitte nii nagu varem kui see töötas, arvan et mingi vedru on seest kati, ei taha hakat ise kohe lammutama.
Kas kellelgi on sellist probleemi esinenud ja oskab äkki aidata?
Kas kellelgi on sellist probleemi esinenud ja oskab äkki aidata?
Hakkad vaikselt harutamamait00 kirjutas:Kuidas iste riiete ära võtmine täpsemalt käib?

Tegelikult on nii, et tross ei pruugi katki olla, võibolla tuli ainult pea aasa tagant välja ja vaja tagasi panna. Seda saad autos sees ka kontrollida. Võta peatugi ära ja hakka sealt ülevalt seda istmeriiet randi tagant harutama. (ma loodan, et on samamoodi tavalisel istmel, mul spordikad ja käib niimoodi). Kui üleval juba piisav vahe sees, siis saad kasvõi lambikesega sinna sisse vaadata ja näha, kas on tross katki või niisama lahti. Kui lahti, siis pane ta sinna, kus ta olema peab (kohta näed seal ise), aga kui katki on, siis soovitan istme autost välja võtta, sest trossi vahetuseks on vaja istme all ka natuke nokitseda. Kõik käib loogiliselt, kasuta mõistust.

Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e39 530d
Mul oli ostmisest alates juhiistmega sama jama. Mul vist isegi kang ei liigu. Aga kuna kõrvalistuja oma töötab kenasti, siis pole ka seda asja lähemalt uurinud. Kupeel on see istme kaldulaskmine üldse veider. Normaalne inimene sinna taha ronima ei mahu. Lisaks peab ka istme ettepoole laskma ja siis alles seljatugi alla. Või on selline veidrus ainult minul?
Kui seda kangi tõmbad, mis seljatoe ette tõmbab, peaks alumine osa ka ettepoole tulema. Seega eraldi ette istet liigutada pole vaja. Vähemalt mul on niiPsycho kirjutas:Lisaks peab ka istme ettepoole laskma ja siis alles seljatugi alla.

Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio