Minu autol mootor läikis nagu prillikivi. Seega tundub et nad ikka pesevad ja ei tee sellest vist probleemi.Silwer kirjutas:Mootorit ei ole üldse soovitatav pesta. Ma ei tea kuidas UM asjasse suhtub aga Silberauto võtab mootori pesemise korral autolt garantii ära.
K: Kas teie ostaksite selliste rehvidega autot?
Üldiselt ei taha ükski firma ka mootorit pesema hakata - oht, et pärast mootor enam normaalselt ei käi, on liiga suur ja kliendi meelepaha ei taha endale keegi. Liiga palju elektroonikat, liiga palju andureid, liiga palju kohti, kuhu vesi ei tohi minna.Silwer kirjutas:Mootorit ei ole üldse soovitatav pesta. Ma ei tea kuidas UM asjasse suhtub aga Silberauto võtab mootori pesemise korral autolt garantii ära.
Indrek
Mootor või katteplastikud?Raivo kirjutas:Minu autol mootor läikis nagu prillikivi. Seega tundub et nad ikka pesevad ja ei tee sellest vist probleemi.Silwer kirjutas:Mootorit ei ole üldse soovitatav pesta. Ma ei tea kuidas UM asjasse suhtub aga Silberauto võtab mootori pesemise korral autolt garantii ära.

Indrek
Aga kas nii ei tehta, et kellelgi bossil või töölisel sama auto. Viskab oma auto alt juustud müügiautole ja korralikud paneb omale. Siis ongi äkki korralik auto ja mingite rehvide pärast jääb ostmata. See nüüd oli muidugi "teadja" arvamus-ega ma autodest eriti ei tea
Enamasti teistel elualadel ikka vahetatakse sedasi asju.

Enamasti teistel elualadel ikka vahetatakse sedasi asju.