E34 taastamine
E34 taastamine
Juhtus siis selline asi, et teine auto tuli küljepealt sisse, otse kahe ukse vahele.
Küljepost sai ka kannatada, natukene sees on..
Tahaks ilgelt taastada autot, aga paljud on öelnud, et pole mõtet nii vana autot taastada...
On võimalik taastada, aga liiga kalliks läheb.
Samas ma ei tahaks üle 10k maksta!
Oskab keegi taastamisega aidata? Või tegeleb keegi taastamisega?
Pilt: http://www.hot.ee/h4cksteven/BMW%20avarii2.jpg
Teine pool on ka saanud kannatada, aga anult juhipoolne uks.
Kui keegi tahab pilte juurde, siis PS.
Äitäh,
Steven
Küljepost sai ka kannatada, natukene sees on..
Tahaks ilgelt taastada autot, aga paljud on öelnud, et pole mõtet nii vana autot taastada...
On võimalik taastada, aga liiga kalliks läheb.
Samas ma ei tahaks üle 10k maksta!
Oskab keegi taastamisega aidata? Või tegeleb keegi taastamisega?
Pilt: http://www.hot.ee/h4cksteven/BMW%20avarii2.jpg
Teine pool on ka saanud kannatada, aga anult juhipoolne uks.
Kui keegi tahab pilte juurde, siis PS.
Äitäh,
Steven
BMW E28 524td
Minu viga ikkaH_Margus kirjutas:Kui sina ei olnud avarii põhjustaja, siis miks krt. peaksid sa omast taskust seda autot lappima ? kindlustuse rida rohkem .. mis-siis täpsemalt juhtus ?

Ei andnud ristmikul teed, ma lohutan ennast sellega, et see on Tartu üks haigemaid ristmikke. Raatuse ja pika ristmik siis.
Avensis tuli küljepealt sisse, seejärel lükkas avensis mu vastu ristmikul seisvat nissan almerat
Nii, et ma olin kahe auto vahel.
BMW E28 524td
Ole mõistlik, täiesti tavaline ristmik.H4ck kirjutas:Minu viga ikka![]()
Ei andnud ristmikul teed, ma lohutan ennast sellega, et see on Tartu üks haigemaid ristmikke. Raatuse ja pika ristmik siis.
Sõidan põhimõtteliselt igapäev mööda Raatuse tänavat ja siiani pole kellelegi ette veel sõitnud, ptüi-ptüi-ptüi. Puhas tähelepanematus.
Aga taastamine sul küll midagi maksma ei lähe. Hoia Varuosade rubriigil silma peal, praegu lammutatakse VÄGA palju E34'sid, võib täiesti tõenäoline olla, et leiad sama värvi uksed. Pole mingi eriline värv ka. Kolm ust läheb vb 1000.- maksma ja 9000.- eest saad plekid ka sirgeks
Kui ise värvid, lammutad, koostad, sebid ja ainult plekid lased venitada siis võibolla saad 10k-ga hakkama aga üldiselt näeb ikka nutune välja küll. Pane parem 10 veel juurde ja osta teine, saad ilmselt vähema närvi ja ajakuluga jälle auto istumise alla. Ja nagunii jääb ta sul poolkõva, isegi kui korralikult ära lapid.....kere deformeerunud ja ühenduskohtadest- keevitustest hakkab kindlasti ussitama.
Pole siin mingit romulatJannP kirjutas:ei ole mõtet, romulasse
Viimati muutis Tõnis525, 10.01.2008 16:00 47, muudetud 1 kord kokku.
Bmw 525tdsa
Ma müüsin sellel auto talle tartu ning tal siiamaani kleeps peal,ta meil ikka Tartu kodanikTanel_P kirjutas:Ma sain aru, et sa kuulud sinna Haapsalu meeskonda? Mis sa seal Tartus driftisid siis? Kahju kuulda, et auto katki on ja juppideks läheb. Eks talvisel ajal ongi vead kerged tulema, tean omast käest.
Bmw 525tdsa
Jeb, pole aega leidnud, et ära võtta:PTõnis_L kirjutas:Ma müüsin sellel auto talle tartu ning tal siiamaani kleeps peal,ta meil ikka Tartu kodanikTanel_P kirjutas:Ma sain aru, et sa kuulud sinna Haapsalu meeskonda? Mis sa seal Tartus driftisid siis? Kahju kuulda, et auto katki on ja juppideks läheb. Eks talvisel ajal ongi vead kerged tulema, tean omast käest.
BMW E28 524td
Jah, sai masinat Tartus aastalõpu kruiisil ka nätud. Kahju, et nii siis trehvas!
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!