Ma ei julgegi enam oma autod sinna viia...

selle ma jätaksin enda teada...bmw321 kirjutas:Kui küsida tohib mis esinduses sa ise töötad i-bmw-i...?
selle kohta on tegelikult ütlus, et kõik on ülemuse ja töötaja suhetes kinni.bmw321 kirjutas:Okei osas asjus ma olen i-bmw-i nõus aga kui võtab esindus tööle inimese kelle ta välja koolitab ja kui tahaks esindus inimest hoida siis ta ikkagi otsiks selle inimesega mingi kompromissi et ta sinna alles jääks või siis lepingusse kohe kirja panema kui kaua ta tööl peab olema kui ta on saanud esinduse poolt koolituse. Ja pealegi on minu arvamus see et kui ikkagi võtad inimese tööle ja tall ei ole seda välja õpet mida peaks olema siis peaks esindus ikkagi kohe selle inimese koolitusele saatma et oma esinduse head mainet hoida. Ja ma pakun et kes need targemad inimesed on et nad tahaksid küll sinna tööle minna aga neil ei ole näiteks pabereid selleks või siis ei vasta sellele tööle palk lihtsalt. Ühe sõnaga tahdsin seda öelda et kui tahedakse inimest hoida siis leiab ikka mingi lahenduse.
kui viin esindusse veermiku kontrolli siis eeldan ka, et amordid on osa veermikust. ei ole mõtet sellist poolikut teenust pakkuda või veelgi hullem, klienti mitte teavitada mõningast vea diagnoosimist takistavast tegurist. poest kartuli salatit ostes ma küll müüjaga ei aruta, mida sinna täpselt pandud on ja kas soola ikka on jne. aga kui kui kartul ikka salatist puudu on siis müügu seda asja teise nime all.hanno kirjutas:Kui viite mingisse kontrolli, siis küsige palun enne üle, mida nad kontrollivad. Siin kõik kurdavad, et ei tehtud ühte või teist asja, samas ise ei teagi, kas see on teenuse sees.
Ja vajadusel vahetavad ka sellised detailid garantiikorras välja.
Hanno, ma usun, et me kõik teame, milleks on äriettevõttes tööl müügimehed. Sama kehtib ka UMi kohta, nende huvi on ju ikkagi müüa, müüa, müüa.hanno kirjutas:Ja pole mõtet ka kurta nende 30 kiloste hinnapakkumiste pärast, mida nad teevad, kuna selle kohta siin ka piisavalt kirjutatud, et esindus teeb hinnapakkumise väsinud detailidele, mitte kolisevatele ja logisevatele detailidele, mis enam oma tööd korrektselt ei tee.
Kas sa jagaksid sama suhtumist ka siis kui sul näiteks roolilatti ei vahetataks garantii korras kuna loks on aga ei kolise - päris läbi see ju veel pole ja saad ju sõita küllElli kirjutas:Usun, et kui nad hakkaksid pakkumisi tegema ikkagi stiilis "need asjad põhjustavad probleeme/kolinat ja vajavad kohe vahetust, aga need asjad on väsinud ja võimaluse korral võiks ka nende vahetamisele mõelda", siis oleks neil rohkem kliente ja vähem rahulolematuid BMW omanikke.
Elli kirjutas:"need asjad põhjustavad probleeme/---/"
Ärgem laskugem äärmustesse, härrased - roolilati loks on tunda, kuulda ja see kvalifitseerub "probleemide põhjustajana". Räägime põhimõttest eks, mitte ärme näri tähti või mõtesta laused kolme erinevat moodi.Indrek_M kirjutas:Kas sa jagaksid sama suhtumist ka siis kui sul näiteks roolilatti ei vahetataks garantii korras kuna loks on aga ei kolise - päris läbi see ju veel pole ja saad ju sõita küll
Mina tõstan ja ütlen JAH!Elli kirjutas: Kes tõstab käe üles ja tunnistab, et on alati kõik need jupid ära vahetanud, mis UM on letti ladunud? Ja kes on kindel, et ilma nende kõigi vahetuseta oleks ta praegu jalamees?
PS. Ärgem unustagem, et siin on oodatud igaühe kogemused, mitte absoluutne tõde UMi tööspetsiifika kohta. Oleme sõbrad edasi
Mina olen vahetanud. Mitte küll kõik UM-is aga vahetatud need jupid on.Elli kirjutas:Kes tõstab käe üles ja tunnistab, et on alati kõik need jupid ära vahetanud, mis UM on letti ladunud? Ja kes on kindel, et ilma nende kõigi vahetuseta oleks ta praegu jalamees?
Mis seal imelikku on? Kas sa tahad karistada lukkseppa selle eest,et ta profesionaalne on ja oma tööd hästi oskab?kollerimees kirjutas:Minu kogemus oli üldiselt hea. Aga hinnad on neil seal ikka vägagi laes. Nii remonditunnil kui ka juppidel. Kummaline on UM-i puhul see, et enamus asjadel on ettenähtud normatiiv aeg vahetuseks ja paljud asjad saavad poole kiiremini vahetatudraha aga võetakse nomatiivi järgi
Kui aga mingil põhjusel läheb see aeg normatiivist üle siis lajatatakse tunnihind.
Ja siis kui aeg üle normi läheb peab klient lukksepa ebakompetentsuse kinni maksma? Elagu sepad!iisak kirjutas:Mis seal imelikku on? Kas sa tahad karistada lukkseppa selle eest,et ta profesionaalne on ja oma tööd hästi oskab?kollerimees kirjutas:Minu kogemus oli üldiselt hea. Aga hinnad on neil seal ikka vägagi laes. Nii remonditunnil kui ka juppidel. Kummaline on UM-i puhul see, et enamus asjadel on ettenähtud normatiiv aeg vahetuseks ja paljud asjad saavad poole kiiremini vahetatudraha aga võetakse nomatiivi järgi
Kui aga mingil põhjusel läheb see aeg normatiivist üle siis lajatatakse tunnihind.
Enamasti läheb rohkem aega siiski selle pärast, et kliendi auto küljes läheb mõni asi lahti võttes puru. Kui sul on ikka ette nähtud, et näiteks mingi andur tuleb küljest ühe poldi lahti keeramise peale ... aga asi on nii roostes, et polt murdub sisse ja andur on igaveseks kinni mädanenud ... mida saab lukksepp teha?masekas kirjutas:Ja siis kui aeg üle normi läheb peab klient lukksepa ebakompetentsuse kinni maksma? Elagu sepad!iisak kirjutas:Mis seal imelikku on? Kas sa tahad karistada lukkseppa selle eest,et ta profesionaalne on ja oma tööd hästi oskab?kollerimees kirjutas:Minu kogemus oli üldiselt hea. Aga hinnad on neil seal ikka vägagi laes. Nii remonditunnil kui ka juppidel. Kummaline on UM-i puhul see, et enamus asjadel on ettenähtud normatiiv aeg vahetuseks ja paljud asjad saavad poole kiiremini vahetatudraha aga võetakse nomatiivi järgi
Vaata ... lukksepatööd hakkavad momendist kui miski ei lähe nii nagu ette nähtud. Kui mingit polti lahti keerates see lahti ei tule vaid murdub ... sellest hetkest hakkab lukksepatöö ... ehk siis tuleb hakata tegelema mingi nilbusega järgmiste klientide arvelt.kollerimees kirjutas:Tasandagu see üleläinud aeg selle ajaga mis tavaliselt kiiremini saab ettenähtud normatiivajast. Lolliks jääb ju klient. Ja kustmaalt hakkab see üleläinud aja tunnimaksumus? Siis kui luksepa naine sünnitab ja see on vaja tel teel läbielada?