Palun mine telli siisZipp kirjutas:oh seda hala siin...
täna lõin CSE foorumi lahti ja kalendrid kohe-kohe tulemas ainult ütle ära palju tahad,ei mingit pessimismi ja vingumist enne,isegi ei küsitud kas tellijaid on,tehti ära ja asi korras... hetkel lähevad nagu soojad saiad - A3 ja 200.-
Tase! ma ei oska muud öelda...

Olin ise eelmise aasta kalendri valmimise juures algusest peale ja uskuge mind, see ei olnud niisama arvutist piltide otsimine ja stiilis "et see sobib nüüd siia kuusse". Meil olid esindatud kõik erinevad mudelid, meil oli ehitatud Eero pakutud ruumidesse eraldi stuudio, vedasime Hanno touringuga 6m redelit, Kimmoga värvisime poole hommikuni põrandal plaate mustaks, pildil olevad isendid vurasid isegi selle jaoks Tartust kohale+Kimmo unetud ööd pilte sättides ja parandades jne. See jutt ei ole siin hala, vaid viide sellele, et korraliku ja millegi erilise asja kallal tuleb ka vaeva näha. Mitte copy/paste ja print.
Eks tuleb järgmise aasta kalendri plaanid juba nüüd vaikselt paika panna ja selle nimel tegutseda.
OT
Kas sul Aare see jutt juba tüütavaks ei muutu? Keegi ei ole keelanud sul lõuna pool klubi eest kosta ja teha kõik sama asju mis Tallinnas tehakse. Ole üks initsiaator sealpool ja usu mind, tegevust jätkubAARE530 kirjutas:Minu meelest on siin paljude asjadega nii, et kui sind ei ole Tallinnas, siis ei ole sind olemaski. Sellega sama teema nagu igasugu üritustega kipub olema.