diislijoodik kirjutas:Jutt ei olnud ainult invakohtadele parkimisest. Minu jaoks tekitas poleemikat Elli pilt ja tema arutluskäik. Invakohtadele parkimise nõmedusega olen üldjuhul päri.
Mis täpsemalt Sulle minu arutluskäigu juures ei meeldinud?
Ma nägin oma silmaga, kuidas see BMW antud kohale sõitis, kuidas blondiin autost välja astus, uksed puldist lukku lasi ja tikk-kontsadel poodi
jalutas. Ma ei eelda ega arva midagi. Nagu varem mainisin, ei olnud blondiinil jalg välja väänatud, vanaema käevangus, kaupa ka ei tassinud ning kiiret tal ka ei olnud.
Häda korral oleks ta vähemalt ohutuledki peale pannud, et keegi talle kogemata otsa ei sõidaks.
Aga ei, tal oli lihtsalt SELLINE AUTO, mis andis talle tema arvates õiguse ukse ette parkida ja niimoodi ka 1 sõidurida kinni panna. Terve mõistusega inimese jaoks lubamatu käitumine. Või...?
Mul on kahju, kui kedagi see pilt solvab või häirib. On fakt, et mingi foorum kellegi mõttemaailma ei muuda. Aga kui vähemalt üks inimene tunneb tänu sellele pildile ja mitmeleheküljelisele arutlusele, et selline käitumine on vastuvõetamatu ja seeläbi hoidub ise niimoodi parkimast, siis ka see on väike töövõit
OT: Aga kaubalaadijad võiksid endale tagaaknale või mõnele muule aknale kinnitada kileümbrise ja sinna sisse panna A4 paberilehe tekstiga "KAUBA LAADIMINE". Kui laadimist ei toimu, keerake leht tagurpidi... kui peate aga taaskord kaupa otse kaupluse ukse eest majja tassima, siis keerake silt jälle õigetpidi ja iga teine kodanik saab aru, miks te seal seisate... lihtne ju. Tahtmise asi