käi diagnostikast läbi...E36 318 ti kirjutas:minu autol näiteks pöörded langevad hetkel kui kohapeal rooli keeran peaaegu et mootori väljasuremiseni.

Asi kisub küll offtopicuks, aga...E36 318 ti kirjutas:kuidas tehakse 318-l roolivõimu õli vahetust ja palju maksta võiks ?
truumu kirjutas:Sügis jälle käes ja tänavad lompe täis![]()
Tahaks tuletada meelde E36 omanikele ühte auto omapära
Lambda anduri pistik asub sellel olendil väga ebapraktilises kohas
Kui hakkate allveelaeva mängima, seisate varsti teeääres nagu mõni vana mosse
Põhjuseks lambda pistiku märgumine ja lühis
Antud mure jääb ära, kui leiate aega tõstukile sõitmiseks ja pistiku töötlemiseks mingi vett tõrjuva aerosooliga(näit WD40)
Kilesse pakkida pistikut ei tohi, siis koguneb sinna lisaks ka kondents ja vesi ei valgu välja...
jah võimalik et paagis oleva bensupumbareostaadi ujuk lõpetas töölepingu..Riff kirjutas:Tere klubilised, tekkis selline mure, et suure lopa ja veega lihtsalt sõitse poos hinge kinni üle 3000 pöördel ning bensiini näidik hakkas järsul langema kuni selleni et mitte midagi ei näidanud.
Mis võib probleem olla, kui keegi oskab seletada.
Ettte tänades
Mul oli ka kunagi sedasi kiirendades, et jõud mingi kindlal pöördel kadus ära, lõpuks oli nii et kui ikka korralikult vajutada siis lendas tagant selline suits välja et jube ühesõnaga mina võtsin küündlad ette. Vahetasin ära ning siis kadus ka see ära see polnud mitte bmw-ga vaid teist marki autoga, kuid ei anna pead et sul selline asi võib olla.Renno Rebane kirjutas:Tervist, endal oli kah nende tüüpiliste sümptomitega lambdajama hiljuti. Sai siis nüüd uus lambda peale pandud ja nüüd mootor töötab kohapeal ühtlaselt, kuid kiirendusega selline lugu, et 1. ja 2. käik kiirendavad normaalselt, 3ndal, 4ndal ja 5ndal mitte otseselt ei jõnksuta ega turtsu vaid lihtsalt kuidagi jääb nõrgemaks teatud pööretel vms. ja siis jälle normaalselt edasi. Nagu mingi lünk tuleb vahepeal sisse, häirib päris parajalt. Kas lambda võib niimoodi teatud käikudel/kiirustel/pööretel susserdada või on tekkind lihtsalt mingi eraldi probleem?