E36 signa+uksed lukus!
E36 signa+uksed lukus!
sai orgunnitud signa E36-le, kuid hiljem avastasin, et pärast auto käivitumist läksid uksed automaatselt lukku:(. Kus saaks tartus selle probleemi ära lahendada:)
Re: E36 signa+uksed lukus!
Loomulikult signa paigaldaja juures või kui signa manuaal olemas siis ise. See on juurde/maha programmeeritav featuur.meelis28 kirjutas:sai orgunnitud signa E36-le, kuid hiljem avastasin, et pärast auto käivitumist läksid uksed automaatselt lukku:(. Kus saaks tartus selle probleemi ära lahendada:)
Indrek
-
- Huviline
- Kontakt:
Ühel tuttaval samuti E36-l sama probleem, et auto "sooja" paned, siis pead juhiukse irvakile jätma. Muidu krt, paneb ise lukku uksed.
BMW E36 ja E39 kasutatud varuosad - Nimekiri ja pildid: http://bmw.planet.ee/lopp
ma võin küll nüüd eksida, ega mina arvates automaatne lukustus ei tohiks peale minna peale käivitamist lambist. asjast oleks, siis rohkem kahju kui kasu. enda masinal aktiveerub lukustus alles, siis kui vajutan piduri pedaalile. ise pakun, et midagi ühendati sul valesti.
mis firma toodang ja mudeliga tegu on? maha saab kindlasti seda reziimi progeda. tavaliselt on tootja lehel kirjas ka kuidas seda teha- tuleb uurida user manual'i.
mis firma toodang ja mudeliga tegu on? maha saab kindlasti seda reziimi progeda. tavaliselt on tootja lehel kirjas ka kuidas seda teha- tuleb uurida user manual'i.
mul on ühendatud piduri pedaaliga. peale käivitumist vajutades piduri pedaalile lukustatakse ja peale süüte välja lülitamist avatakse... seda väidab ka tootja. kuna selline funktsioon on ka üsnagi tülikas kodeerisin maha selle. muidugi hollaw väide on ka muidugi õige. see on veel parem lahendus. neid lahendusi saaks muidugi tuua lõputult välja. kasvõi maki tööle panekuga sulgetakse jne
nagu nõiaring