e30 320i 95kW karteri vahetus?
e30 320i 95kW karteri vahetus?
e30 320i 95kW karteri vahetus? mis poldid on ja kuidas vahetada?
Päris aus olla, siis kui on tõesti teema kus keegi otsest abi palub ilgutakse nii kuis jaksab, aga et keegi kellegi auto teemas ütleb, oh kui kõva pill ja ägedad tuled siis see on lubatud. Mingi ägedate klann on vist tekkinud mis ?AARE530 kirjutas:Päris aus olla, siis ma ei saa aru, miks selliseid teemasid üldse vaja on- aja auto kuskile kanalile-tõstukile ja on kohe näha, mida vaja teha on ja kuidas. Nii lihtne see ongi.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Cardo, ma ei ilgu ega midagi, ma lihtsalt ei saa aru, mis selles nii keerulist on. Omal võtsin ka karteripõhja alt ära, ilma kelleltki pärimata, ja talitasin samamoodi, kanali peal- seal on ju kohe näha, mida on teha vaja.
Foorumist ja mujalt võiks ju abi otsida konkreetselt siis, kui juhe kokku jookseb...
Sry OT pärast, aga mõnedest asjadest ei saa ma lihtsalt aru
Teemaalgatajale veel nii palju, et www.realoem.com abil peaks sa saama teada, millised poldid karteripõhjal on, palju neid on jne.
Vahetamiseks ei ole muud vaja silmas pidada, et õli ikka enne välja lased, muidu on nats pahasti
Ahjaa, paar mutrivõtit võiks ka abiks olla
Foorumist ja mujalt võiks ju abi otsida konkreetselt siis, kui juhe kokku jookseb...
Sry OT pärast, aga mõnedest asjadest ei saa ma lihtsalt aru

Teemaalgatajale veel nii palju, et www.realoem.com abil peaks sa saama teada, millised poldid karteripõhjal on, palju neid on jne.
Vahetamiseks ei ole muud vaja silmas pidada, et õli ikka enne välja lased, muidu on nats pahasti

Ahjaa, paar mutrivõtit võiks ka abiks olla