Teine variant on see, et kuulan eelnevalt erinevaid taktikaid ja räägin oma võistkonnale edasi...
Ma vähemalt arvan, et midagi sellist saaks olla
 .
 . .
 . .
 .Korras, nüüd oleme lihtsalt tavotikadCardo kirjutas:Võistkond Tavotituukrid, nimi ei vasta reeglitele- 10 tähte !!!
 Peale igat väljas jooksmist sopaste jalgadega autosse ning kogu see vesi, mis Sinuga kaasa tuleb, teeb aknad uduseks (odav toonklaas).
 Peale igat väljas jooksmist sopaste jalgadega autosse ning kogu see vesi, mis Sinuga kaasa tuleb, teeb aknad uduseks (odav toonklaas).
Mõtlesin sellele, kuid see hakkab kindlasti segama ja tekib mingi loik sinna. Vbla peaks säästukast mingi papi võtma.lauri91 kirjutas:Kile tuleks põrandale panna
 Vähemalt ei sega pedaale ning imevad vee endasse- turvalisus ennekõike
 Vähemalt ei sega pedaale ning imevad vee endasse- turvalisus ennekõike 
 : Turniir tipnes minu jaoks Paljassaares vööni vette kukkumisega. Seega istun nüüd kodus ja joon teed-afterpartyle loomulikult ei läinud. Mis seal ikka kaltsu mängida ja põrandat märjutada.
: Turniir tipnes minu jaoks Paljassaares vööni vette kukkumisega. Seega istun nüüd kodus ja joon teed-afterpartyle loomulikult ei läinud. Mis seal ikka kaltsu mängida ja põrandat märjutada.
 Roolikeeramist kuhjaga..peamurdmist piisavalt ja ilma ei hakka üldse mainima. Vihm ja tuul nagu rusikas silmaauku. Kahjuks Potsatajad jäävad kindlasti ka heast after bartyst ilma. Küll jõuab.
  Roolikeeramist kuhjaga..peamurdmist piisavalt ja ilma ei hakka üldse mainima. Vihm ja tuul nagu rusikas silmaauku. Kahjuks Potsatajad jäävad kindlasti ka heast after bartyst ilma. Küll jõuab.  Huviga ootaks uut üritust mis usun pole kaugel..
  Huviga ootaks uut üritust mis usun pole kaugel..