Samas kõiki punkte kahjuks oma vigade tõttu leida ei suutnud, kuid see-eest on järgmine kord võimalik oma vigu parandada.
PS. Meil käib ikka veel afterparty, muidugi mitte enam piljardi saalis

Ei ole midagi....sel hetkel olid need mu elu kiiremad liigutused, et autosse ja käik sisseTarmo kirjutas:
To :Ain
Mis selle sireeniga on ???
Irw - me lisakilomeetreid sellega ei tekitanud, küll aga ca 10-15 minutit kohapeal seismist ja ajude ragistamistTarmo kirjutas:Meie sõitsime kokku kuskil 120km , kuna üks auring mille tegime oli meie enda lollus... Dr siin me juba olime!!! - ga seoses.
Eks teinekord kõige loogilisemad trajektoorid ei pruukinud olla kõige lühemad.AndresS kirjutas:Afterpartyl oli kuulda, et osad tiimid läbisid isegi 130+ km. Meil tuli 102.
Kas see tulenes nüüd legendide erinevusest või tiimi trajektoorivalikust, oskavad ehk korraldajad öelda.
Meie läbisime siis umbes 132 km ja komistamisi oli teisigiJanek kirjutas:nii meiegi tiimi Aluteami poolt suured tänud korraldajatele ja nagu siin juba jutuks palju olnud sellest vihjest
Vihje: dr, siin te juba olite :hakkasime meie sõitma hoopis paldiski mnt.hullumaja poole .No mida iganes see vihje ka arusaamatust tekitas.
Esimene punkt meil linna halli juures jäigi leidmatta tänu kõrgele lõhenenud müürile agfa mida edasi asi arenes aina paremaks tulemused punktide välja otsimisel läks.Ega see teine punkt parem esimesest polnud ,ma juba Veljole hõiskasin et mina tõmban siit minema siit pole võimalik midagi leid aja puht juhuslikult komistasin selle puu otsa kus märk küljes oli.Aga jääme ootama uusi välja kutseid .
No olime lambad jah...Cardo kirjutas: ... aga siis eiteakust ilmus tagasi üks võistkond tormas autojuurde ja teatas : " aidake nüüd, me ei suuda leida kolmandat vihjet " Dr. siin te juba olite " , minu kõht kui aus olla siiani valutab sellest irvitamisest mis sellele järgnes . Ja siis hakkas ka teisi eksinuid ja leidnuid kohale saabuma.