Kairi kirjutas:Mis ma pean nüüd ennast siis ametlikult käpardiks tunnistama või? Mina näiteks sain ühe korraga oma eksamitest läbi, erinevalt mõnest minu kursusel olnud meessoost isikust....aga see oli ka mõned aastatd tagasi, äkki on olud tõesti muutunud?
Minu meelest tegelikult on käpardid hoopis vahtralehega rullnokad, kes ennast uskumatult osavaks ja ägedaks peavad, kui saavad foori alt kumme vilistades esimesena minema ja siis siksakitades teiste vahel omale paar sekundit edumaad võidavad. Ja kui nüüd norida ja protsente pritsida, siis kui paljud rohelised naised nii teevad? Mõnel kapsalehe vennal an küll ajumaht pöördvõrdelises seoses tema subwoofri kasti suurusega ja auto võimsusega...
Pean ka tunnistama, et kui mina autokooli lõpetasin siis oli eksamitelt läbisaamise protsent 80-20 naiste kasuks, sest mida tahta meestest kes elementaarsemaid liiklusreegleidki endale selgeks teha ei suuda. Rooli taga võivad nad enda arust julged ja ässad olla, kuid liiklus peaks tuginema ikka liiklusreeglitele mitte igameheõigusele - kellel suurem ja kiirem sel eesõigus.
Miks torkavad algajad naised liikluses rohkem silma? Väga lihtne vastus on, et algajad poisikesed ei kasuta lihtsalt vahtralehte sest siis on kindel, et väikesegi eksimuse puhul võetakse suurema tõenäosusega maha.
Ja auto tunnetamise kohta peaks ütlema, et kunagi sai oma Fordiga koos klubi bemaritega jäärajal käidud, ei ütleks et vägapalju alla jäin. Aga on palju naisi kes ei julge sõita ning kui libedaks läheb jätavad üldse auto seisma. Minuarust on selline lahendus hoopis mõistlikum, kui need poolearulised, kes arvavad, et igas kurvis kässariga üle kahe rea lastes on nad lihtsalt kõvad tegijad.
PS! Ennast on ka varasemalt väga palju liikluses häirinud just naised ja vanainimesed kes ei suuda lubatud kiiruselgi liikuda, viimasel ajal on aga olnud mitu intsidenti kus uhketel autodel noored mehed oma ülbust näitavad sõites üle topelt pidevjoone, keerates ette suunda näitamata jne. Ja ausalt öeldes sellised hullud ajavad ka normaalselt sõitvad naised vaikselt sõitma sest kuidagi peab ju oma autot hoidma kui nendel enda omast pohhui on

.