KIIRE! auto uksed lukus! LUKKU
KIIRE! auto uksed lukus! LUKKU
võti süütelukus, uksed lukus, alarmi pult enda käes kuid uksi lahti ei tee, patareid uued, teist võtit pole. Mida teha?
Viimati muutis koit107, 28.01.2008 18:33 41, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
miks klaas sisse ? mina näiteks lükkasin klaasi ja ukse ülemise serva vahele klotsi ja siis sellest pilust terastraadiga urgitsedes tõmbasin nupu üles.
st. tegelikult kõigepealt lükkasin noa vahele sain klaasi natuke eemale, siis pistsin lapiku kruvika ja kangutasin veel natuke ja siis lükkasin mutrivõtme ja siis pistsin klotsi.
st. tegelikult kõigepealt lükkasin noa vahele sain klaasi natuke eemale, siis pistsin lapiku kruvika ja kangutasin veel natuke ja siis lükkasin mutrivõtme ja siis pistsin klotsi.
viin ära vanu raamatuid ja heliteoseid ... 53600903
Mr.Spurway.Cooke kirjutas:miks klaas sisse ? mina näiteks lükkasin klaasi ja ukse ülemise serva vahele klotsi ja siis sellest pilust terastraadiga urgitsedes tõmbasin nupu üles.
uks pärast ilusti ette ka jäi, sest kui liigapalju painutada hakkab klaas eemale hoidma ja tuul sisse vuhisema

tel.53365288-Toomas 56285941- Taavi
-
- Huviline
jäi küll, ma miski sentimeeteri kangutasingi eemale teda selle kaare kohalt kuskilt. muideks klots pole päris õige sõna ... oli teine kiilu moodi asi mul. terastraat oli miski umbes kahemilline, näpitsatega keerasin sellise konksu moodi asja ja sellega urgitsesin nupu lahti.rt23 kirjutas:Mr.Spurway.Cooke kirjutas:miks klaas sisse ? mina näiteks lükkasin klaasi ja ukse ülemise serva vahele klotsi ja siis sellest pilust terastraadiga urgitsedes tõmbasin nupu üles.
uks pärast ilusti ette ka jäi, sest kui liigapalju painutada hakkab klaas eemale hoidma ja tuul sisse vuhisema
sügisesed vihmad ja detsembrikuu sõitsin ilusti ära. ei pand küll tähele et midagi sisse tilgub.
viin ära vanu raamatuid ja heliteoseid ... 53600903
Mul oli eelmine kevad sama kogemus, võti autos, uksed lukus. Õnneks sai kodust teine pult toodud. Mõtlesin, et peaks automaatlukustuse maha progema, aga noh, kohe ei viitsinud. Vandusin endale, et kunagi ei jäta võtmeid ette.
Läksin maale rehve vahetama ja võtsingi võtmed ilusti süütelukust ära ja jope taskusse, ise olin veel väga rahul, et ei unustanud. Rehve vahetades hakkas palav, viskasin jope tagaistmele, uks kinni ja laksti jälle uksed lukus
Abikaasa rääkis just toas seda eelmist korda kui võtmed autosse jäid ja siis tulin mina nagu täielik idikas ja ütlesin, et jälle õnnestus.
Tuli pagasiruumi lukk sisse lüüa, sealtkaudu sain jope tagaistmelt kätte.
Läksin maale rehve vahetama ja võtsingi võtmed ilusti süütelukust ära ja jope taskusse, ise olin veel väga rahul, et ei unustanud. Rehve vahetades hakkas palav, viskasin jope tagaistmele, uks kinni ja laksti jälle uksed lukus

Abikaasa rääkis just toas seda eelmist korda kui võtmed autosse jäid ja siis tulin mina nagu täielik idikas ja ütlesin, et jälle õnnestus.

Tuli pagasiruumi lukk sisse lüüa, sealtkaudu sain jope tagaistmelt kätte.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?