Kõlarite install E30-ne ustesse
Kõlarite install E30-ne ustesse
Tere,
Tekkis selline küsimus. Kas keegi oskab öelda, milline on vahemaa E30-ne esiukse polstri välispinna ja ukse sisse alla lastud klaasi vahel? Seda arvu vaja teada kõlari paigalduseks täiendavate vaheseibide paksuse arvutamiseks. Kuna soovin ka edaspidi kindalaegast kasutada olen huvitatud võimalikult õhukeste seibide paigaldamisest.
ja teine küsimus. Kas kellelgi on kusagil pilte ustesse 2 ja 3 ribaliste süsteemide paigutusest?
Tekkis selline küsimus. Kas keegi oskab öelda, milline on vahemaa E30-ne esiukse polstri välispinna ja ukse sisse alla lastud klaasi vahel? Seda arvu vaja teada kõlari paigalduseks täiendavate vaheseibide paksuse arvutamiseks. Kuna soovin ka edaspidi kindalaegast kasutada olen huvitatud võimalikult õhukeste seibide paigaldamisest.
ja teine küsimus. Kas kellelgi on kusagil pilte ustesse 2 ja 3 ribaliste süsteemide paigutusest?
Re: Kõlarite install E30-ne ustesse
Aga kas originaalide asemele ei anna teistsuguseid installida ette(mootorikatte hoova juurde)?!Muhv kirjutas:Tere,
Olen näinud, et sobivad küll...
muidu e30 uksed suht õhukesed...
ilma autota
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Re: Kõlarite install E30-ne ustesse
Pätriku oma:Muhv kirjutas:ja teine küsimus. Kas kellelgi on kusagil pilte ustesse 2 ja 3 ribaliste süsteemide paigutusest?

ise tegin sellised:

Tänan Hans! Palun pista PS-i oma kontakt
Patriku oma on tõsiselt karm. Seda häält oleks tahtnud kuulda. Ka endal oli vahepeal kolmeriba mõtted, küll pisut teisiti, aga ikkagi. Paraku jääb vist finantsi taha...
Kimmo - Sul pea täpselt sellised nagu olen mõelnud! Kas kindalaeka luuk jäi normaalselt käima? Kas kõlli kastid läksid koos autoga?
Ise arvan, et parim 16,5 elemendi asukoht oleks ülemise servaga selle "aknavända augu" lähedal. Samas seal nii palju uksest välja tuues tekib kindlalt probleem laeka avamisega. Seepärast uuringi seda ukse sügavust...
Patriku oma on tõsiselt karm. Seda häält oleks tahtnud kuulda. Ka endal oli vahepeal kolmeriba mõtted, küll pisut teisiti, aga ikkagi. Paraku jääb vist finantsi taha...
Kimmo - Sul pea täpselt sellised nagu olen mõelnud! Kas kindalaeka luuk jäi normaalselt käima? Kas kõlli kastid läksid koos autoga?
Ise arvan, et parim 16,5 elemendi asukoht oleks ülemise servaga selle "aknavända augu" lähedal. Samas seal nii palju uksest välja tuues tekib kindlalt probleem laeka avamisega. Seepärast uuringi seda ukse sügavust...
Tänu hr. Hansule on mu küsimus nüüdseks vastuse saanud. Tulemus: allalastud klaasi kinnituskronsa (kõige väljaulatuvam jubin) ja polstri välispinna vahe on ca 65-70mm. Seega peaksid 16,5cm elemendid napilt ära mahtuma. Kasutades korralikumate komplektidega kaasasolevaid ca 5mm vaherõngaid on mahtumine kindel. Seega väljaulatuvate kastide ehitamine jääb vähemalt minul see kord ära.