Kõlarite install E30-ne ustesse

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
Muhv
Klubiliige EKBK
Peamine sõiduk: i12, i01s, G05

Kõlarite install E30-ne ustesse

Postitus Postitas Muhv »

Tere,

Tekkis selline küsimus. Kas keegi oskab öelda, milline on vahemaa E30-ne esiukse polstri välispinna ja ukse sisse alla lastud klaasi vahel? Seda arvu vaja teada kõlari paigalduseks täiendavate vaheseibide paksuse arvutamiseks. Kuna soovin ka edaspidi kindalaegast kasutada olen huvitatud võimalikult õhukeste seibide paigaldamisest.

ja teine küsimus. Kas kellelgi on kusagil pilte ustesse 2 ja 3 ribaliste süsteemide paigutusest?
Siim_K
Huviline

Re: Kõlarite install E30-ne ustesse

Postitus Postitas Siim_K »

Muhv kirjutas:Tere,

Tekkis selline küsimus. Kas keegi oskab öelda, milline on vahemaa E30-ne esiukse polstri välispinna ja ukse sisse alla lastud klaasi vahel? Seda arvu vaja teada kõlari paigalduseks täiendavate vaheseibide paksuse arvutamiseks. Kuna soovin ka edaspidi kindalaegast kasutada olen huvitatud võimalikult õhukeste seibide paigaldamisest.

ja teine küsimus. Kas kellelgi on kusagil pilte ustesse 2 ja 3 ribaliste süsteemide paigutusest?
Aga kas originaalide asemele ei anna teistsuguseid installida ette(mootorikatte hoova juurde)?!
Olen näinud, et sobivad küll...

muidu e30 uksed suht õhukesed...
ilma autota
Kasutaja avatar
Muhv
Klubiliige EKBK

Postitus Postitas Muhv »

Sellest variandist olen võtnud praeguseks maksimumi. Tulemust võin demoda. Samas tahaksin ise enamat või ehk siis proovida lihtsalt kuidas mõni teine setup kõlab.

Ette paneelidesse installi jaoks on mul olemas kaks ideaalset komplekti, nii et kui keegi soovib...
Kasutaja avatar
Hans
Huviline

Postitus Postitas Hans »

Tule mõõda minu masina peal see vahemaa ära kui soovid. Mul hetkel polstrid maas.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
Kasutaja avatar
kimmo
Klubiliige - admin
Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive

Re: Kõlarite install E30-ne ustesse

Postitus Postitas kimmo »

Muhv kirjutas:ja teine küsimus. Kas kellelgi on kusagil pilte ustesse 2 ja 3 ribaliste süsteemide paigutusest?
Pätriku oma:
Pilt

ise tegin sellised:
Pilt
Kasutaja avatar
Muhv
Klubiliige EKBK

Postitus Postitas Muhv »

Tänan Hans! Palun pista PS-i oma kontakt

Patriku oma on tõsiselt karm. Seda häält oleks tahtnud kuulda. Ka endal oli vahepeal kolmeriba mõtted, küll pisut teisiti, aga ikkagi. Paraku jääb vist finantsi taha...

Kimmo - Sul pea täpselt sellised nagu olen mõelnud! Kas kindalaeka luuk jäi normaalselt käima? Kas kõlli kastid läksid koos autoga?

Ise arvan, et parim 16,5 elemendi asukoht oleks ülemise servaga selle "aknavända augu" lähedal. Samas seal nii palju uksest välja tuues tekib kindlalt probleem laeka avamisega. Seepärast uuringi seda ukse sügavust...
Kasutaja avatar
T-MAC
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas T-MAC »

mul midagi sellist(kahjuks küll kõlari kate ise hetkel mingit pahtlitolmu ja muud jama seal täis, aga kujust annab pildi ette):
Pilt
pole viimasel ajal pilti teinud, aga kui teen, siis võin siia puhta kõlari pildi kah panna.
Audi A4 1.6 '95.
Kasutaja avatar
kimmo
Klubiliige - admin
Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive

Postitus Postitas kimmo »

Muhv kirjutas:Kas kindalaeka luuk jäi normaalselt käima? Kas kõlli kastid läksid koos autoga?
Kindalaegas jäi käima piiratult st lahti olles toetus ühe nurgaga kõlarikastile.

Kõlli kastid läksid koos autoga.
Kasutaja avatar
Muhv
Klubiliige EKBK

Postitus Postitas Muhv »

Tänu hr. Hansule on mu küsimus nüüdseks vastuse saanud. Tulemus: allalastud klaasi kinnituskronsa (kõige väljaulatuvam jubin) ja polstri välispinna vahe on ca 65-70mm. Seega peaksid 16,5cm elemendid napilt ära mahtuma. Kasutades korralikumate komplektidega kaasasolevaid ca 5mm vaherõngaid on mahtumine kindel. Seega väljaulatuvate kastide ehitamine jääb vähemalt minul see kord ära.
Vasta