E39 manual
E39 manual
tere, olen siis foorumi uus kasutaja, ehk ka BMW e39 uus omanik. Sooviksin teada, kust saaksin eest,i vene v2i inglise keelse juhise ehk manuali?
gprs , ja ja kogu ekraani menyy on saksa keeles ja arvan,et ei teagi pooltest funktsioonidest.
Lugupidamisega
gprs , ja ja kogu ekraani menyy on saksa keeles ja arvan,et ei teagi pooltest funktsioonidest.
Lugupidamisega
http://e38.org/e39/ <-- selle lehe lõpust leiad omale sobiva kasutusjuhendi.
N.B. Sellel lehel on minu teada ainult USA variandid. Esineb ka teatud erinevusi (vähem mootoreid jne.). Üldine jutt peaks käima muidugi ka Euro variandi kohta.rasmusx kirjutas:http://e38.org/e39/ <-- selle lehe lõpust leiad omale sobiva kasutusjuhendi.
selline küsimus, et kus kohast leiaks 530d kohta sellist infot, ei sealt targemaks kahe tulukese kohta armatuuris, üks on veojõu kontrolli kõrval vasakul, selline tuluke nagu kaks autot üksteise järel ja teiselpool veojõukontrolli tulukest on selline ülespidi noole märk(tuluke)
BMW 530 da
M:Audi A8 varuosadeks
M:Audi A8 varuosadeks
Owner's manual'ist? Soovitan läbi lugeda - saab oma auto kohta palju targemaks.Kristo_V kirjutas:selline küsimus, et kus kohast leiaks 530d kohta sellist infot, ei sealt targemaks kahe tulukese kohta armatuuris, üks on veojõu kontrolli kõrval vasakul, selline tuluke nagu kaks autot üksteise järel ja teiselpool veojõukontrolli tulukest on selline ülespidi noole märk(tuluke)
Indrek
Kas kaks autot üksteise järel või üks auto ja auto keskel nool üles-alla?Kristo_V kirjutas:selline küsimus, et kus kohast leiaks 530d kohta sellist infot, ei sealt targemaks kahe tulukese kohta armatuuris, üks on veojõu kontrolli kõrval vasakul, selline tuluke nagu kaks autot üksteise järel ja teiselpool veojõukontrolli tulukest on selline ülespidi noole märk(tuluke)
Indrek
Ei paku minu manual ka selliseid ... pakub ainult, et vasakul on self-levelling suspension failure'i signaaltuli, paremale ei paku midagi.Kristo_V kirjutas:kaks autot üksteise järel, ja teisel märgil on mingi nool üles, vaatasin need manualid mis netis üleval on läbi ja sealt ei leidnud selliseid märke
Indrek
Kuna kellad on samad, mis E38-lgi, siis see märk tähistab ACC-d (Active Cruise Control). E39-le seda ei saanudki.Kristo_V kirjutas:kaks autot üksteise järel, ja teisel märgil on mingi nool üles, vaatasin need manualid mis netis üleval on läbi ja sealt ei leidnud selliseid märke
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=54111
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Re: E39 manual
otsin mis ma otsin, aga ei leia mina prefeisslifti e39 525 td manuali... ühika nett ka siuke koomas, äkki mõni hea inimene teeb puust ette ja punaseks 

Re: E39 manual
Prefacelift ju kattub väga suures osas (peaaegu et identsed) facelift´ga. Millest sul sellest vajaka jääb?:rain-o kirjutas:otsin mis ma otsin, aga ei leia mina prefeisslifti e39 525 td manuali... ühika nett ka siuke koomas, äkki mõni hea inimene teeb puust ette ja punaseks
Indrek_M kirjutas:Panin üles ka inglisekeelse Facelift E39 manuali Euroopa autode kohta.