Teistmoodi heategevus loomade varjupaigas 28.08.04
Väike kaart asub siin -> kaartraivar kirjutas:Ehk keegi seletab juhmile inimesel kus see varju paik asub.
Töö riistad ning töö riided on kah olemas.
Kui tulen siis mõneks tunniks..
See asub peaagu et laagri statoilist (pärnu mnt'l) üle tee.
GS
Väga lahe oli (kui hais välja arvata). Sai vähe aedikuid parandatud ning kuutide jäänuseid kokku korjata (mille Kimmo jt ära lõhkusid).
Üldiselt sai ikka suur töö ära tehtud ja seda tänu just meestele (nii naised väidavad
), kuna töö mida me tegime, polnud just väga jõukohane naistele.
Väga positiivne, et niipalju tublisi talgulisi tuli.
Vilts...kas üks must koer jättis okka hinge?
Kui nüüd mälu ei peta, siis kohal olid: Vilts, Kimmo, Oliver, Lauri_L, Ain, Hanno, Krissu, Diana, Janno
Õhtul jälle hea magama jääda...teades, et väike panus heategevusse jälle antud
Üldiselt sai ikka suur töö ära tehtud ja seda tänu just meestele (nii naised väidavad

Väga positiivne, et niipalju tublisi talgulisi tuli.
Vilts...kas üks must koer jättis okka hinge?

Kui nüüd mälu ei peta, siis kohal olid: Vilts, Kimmo, Oliver, Lauri_L, Ain, Hanno, Krissu, Diana, Janno

Õhtul jälle hea magama jääda...teades, et väike panus heategevusse jälle antud

GS
No kül nüüd paneb alles käguViljar_V kirjutas:kohal käidud ja palju tööd ära tehtud
Ühte kutti ma igaljuhul tean kes koguaeg nigu pilgu keerasid, nii kohe istus või käed puusas, oli vist A..n![]()
Aga noh mina sellevõrra pidin muidugi rohkem tegema, kuna ma ta ise kohale tõin.![]()
varsti ka pildid

Tegelikult peab Viltsile pöialt hoidma, et tema valitud koera järgmise kuu alguses ära ei viidaks. Mõisahärra vajab ju endale suurt ja tugevat valvurit

Nagu öeldakse, et taltsutamine teeb ka ahvist inimese:

Igati lahe üritus oli ja juba kutsuti tagasi

Tegelikult tahtsin teile mainida, et pildid asuvad SIIN!
PS! Ärge Viltsi ja minu vahelist nääklemist tähele pange, meil oma kana kitkuda

- Kristjan_K
- Huviline
see koer sai omale selle aja sees uue kodu, mis me seal olime.Kristjan_K kirjutas:see lausa karjub:"laske mind välja"
aga mehed on siin bmw klubis igal juhul super-tublid! ma poleks ausalt öeldes uskunud, et nii palju omakasupüüdmatuid ja töökaid tegelasi siin leidub, aga näed, ikkagi leidub.

ma loodan, et raske töö teid ei hirmutanud ning abi leiab siit teinekordki

BMW 316iA
- Kristjan_K
- Huviline
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
kuna jah ise pidime kahjuks L- eestis käima , osad ka teavad miks siis järgmine kord üritame ka käed valgeks saada 

Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
ELS saadab samuti suured eritänud edasi "BMW poistele", nagu nad ise teid nimetasid
Kuna seal meesterahvaid eriti vabatahtlikeks ei käi, sai teie abiga tohutu töö tehtud.
Kindlasti on kõik soovijad teretulnud ka järgmistele talgutele, mis peaks toimuma vast septembri lõpupoole.
Kristjan, ära räägi "oleks" ja "tuleks" vormis. Järgmisel korral tee suu enne üritust lahti ja keegi võtab sind kindlasti peale. Kuna sa ei avaldanud soovi kaasa lüüa, ei osanud ka keegi ilmselt sind kaasa võtta
Krissu ja Tarmo, iga kätepaar on teretulnud! Ma võtan sõnasabast kinni ja järgmisel korral te juba mu käest ei pääse

Kindlasti on kõik soovijad teretulnud ka järgmistele talgutele, mis peaks toimuma vast septembri lõpupoole.
Kristjan, ära räägi "oleks" ja "tuleks" vormis. Järgmisel korral tee suu enne üritust lahti ja keegi võtab sind kindlasti peale. Kuna sa ei avaldanud soovi kaasa lüüa, ei osanud ka keegi ilmselt sind kaasa võtta

Krissu ja Tarmo, iga kätepaar on teretulnud! Ma võtan sõnasabast kinni ja järgmisel korral te juba mu käest ei pääse

BMW 316iA
Selline kiri siis veel ürituse organiseerijalt:
kuna ise järgmnisel päeval sõitsin Eestist ära ning ei olnud mul võimalust tänada
teie tubli perekonda ja teie sõpru suure abi eest! Meeletu palju tööd sai too kord
tehtud ja üldine mulje üritusest minul isiklikult väga hea. Meie olime seal veel
kl.19.30-ni, saime ka lõpuks loomadega tegeleda ja omavahel suhelda.
Suured tänud veel kord toetuse eest ja loodan, et taaskohtumiseni.
Loomasõbralikult,
Veera

kuna ise järgmnisel päeval sõitsin Eestist ära ning ei olnud mul võimalust tänada
teie tubli perekonda ja teie sõpru suure abi eest! Meeletu palju tööd sai too kord
tehtud ja üldine mulje üritusest minul isiklikult väga hea. Meie olime seal veel
kl.19.30-ni, saime ka lõpuks loomadega tegeleda ja omavahel suhelda.
Suured tänud veel kord toetuse eest ja loodan, et taaskohtumiseni.
Loomasõbralikult,
Veera

GS
- Kristjan_K
- Huviline