aga infoks veel niipalju, et maksma võiks hakata ~10-11 märtsil, mil enamustel on palgapev

enne seda koguks lihtsalt võimalikult palju tüüpe/tsikke

R6 sel kuupäeval ka ei saa?
kae eiss kuiss saattrillian kirjutas:aga kui ma kogu kitti ei taha, aint tagumist näiteks
on´s selline variant kahh
kui virx1 tellib küljekarbid ka, siis sul tuleb sellest 365-st eurist pampri hinnaks 142,35€ (võttes aluseks eraldi ostes kokku saadava summa ja arvutades sealt juppide hinna osalusprotsendi) <- virxile seletasin pikemaltmixxer kirjutas:Olen isegi esistangest huvitatud. Ootan kuuvahetuse/palgapäeva ära ja otsustan siis.
no me mõtlesime siin 6 kitti tellida. ning kuna nende üleskorjamine rekkaga ei tohiks probleeme valmistada, siis oleks vast 6.8k maksnud transa eest.Mickey kirjutas:Nimetage mulle esemete löplik maht ja summa palju olete nöus maksma transpordi eest? Korraldan ära!
Jaga ka infot, kus sektorist need peale korjata tuleks Saksamaal?vull kirjutas:no me mõtlesime siin 6 kitti tellida. ning kuna nende üleskorjamine rekkaga ei tohiks probleeme valmistada, siis oleks vast 6.8k maksnud transa eest.Mickey kirjutas:Nimetage mulle esemete löplik maht ja summa palju olete nöus maksma transpordi eest? Korraldan ära!
sulle sobiks?
kui see liiga palju on, siis võid soodukat ka teha
logistikakeskus on saksamaalkimmo kirjutas:Saksamaal? Firma ju Inglismaal?Mickey kirjutas:Jaga ka infot, kus sektorist need peale korjata tuleks Saksamaal?
Germaniatec UK Limited
Cinnamon House (Regus), Cinnamon Business Park
Crab Lane, Fearnhead
GB - Warrington WA2 0XP
VAT Reg. No.: GB919386779
+44 751 528 1864
+49 151 574 00150