Aga rohkem ma seda ei aruta. Ohutut sõitu teile kõigile. Lund juba piisavalt. Pikkivahet hoidke.
Lumi tuli ju jälle ootamatult , mõned mehed ei raatsi oma naelu kulutada , kui lund pole ja ei paista ka tulevat. Ja ,kui lõpuks tuleb , siis istuvad lumes kinni ja hädaldavad , et tuli ju nii ootamatult maha.Indrek_M kirjutas:Jalutasin eile lapsega kelgutades veidi Kristiines mööda pisemaid tänavaid ... masendus tuli peale - jalutades ei leidunud tänavat, kus ei oleks suverehvide jälgi lume peal näha olnud. Inimesed vist ei hooli üldse ei enda ega teiste tervisest - suht siledad suverehvid võiks ikka olla praeguseks nagu juba asendatud talverehvidega.
Ma lülitan ta selliste ilmadega tavaliselt välja. Kohalt läheb paremini ikka meelitades, külglibisemises reageerib aeglaselt ja järsult, mis on koos minu vastureageeringuga veel ohtlikum.umptsik kirjutas: Kusjuures ma tänan ja kiidad oe E46'e veojõukontrolil.
Sul on lahjem mootor kaaMartenL kirjutas:Ma lülitan ta selliste ilmadega tavaliselt välja. Kohalt läheb paremini ikka meelitades, külglibisemises reageerib aeglaselt ja järsult, mis on koos minu vastureageeringuga veel ohtlikum.umptsik kirjutas: Kusjuures ma tänan ja kiidad oe E46'e veojõukontrolil.
Tekkis küsimus: auto rataste taga on suured kamakad. Parkimismajas on hästi näha, et teised parkimiskohal on enamvähem puhtad aga minul on 4 lumehunnikut. KAs peaks mingid porilapatsid ostma? Kas see aitaks?
Lootus ammu kadunud...esimest talve oman tagaveolist autot aga kasu sellest pole muhvigiumptsik kirjutas:Lumememmed ja jääinglid.. kus te olete?
Mul tglt asja kaa: kas siin foorumis ennustajaid on? Nimelt 1. märts lubatakse juba krõbisevad ja muidu pehmed rehvid garaaži jätta ja siledad ja laiad suverehvid autole alla panna.
Kas see aasta veel tuleb talv?
2,5 141 kw onIndrek_M kirjutas:Ostnud siis võimsama mootoriga autob2m5w kirjutas:Lootus ammu kadunud...esimest talve oman tagaveolist autot aga kasu sellest pole muhvigiumptsik kirjutas:Kas see aasta veel tuleb talv?
tundub küll...Viljar kirjutas:Mina olen alati öelnud, et ega tali taeva jää, aga äkki see aasta on erand
Need peävad võiksid kiirelt läbi saadaMirko1 kirjutas:http://www.gismeteo.ru/towns/26038.htm
Mõned päevad saab veel vast "talve" nautida!