Hi,
Subj. on parem peegel ämblikuks muutunud, kui keeruline on selle vahetus ja kust võiks saada?
E34 '91 peegel ämblikuks
http://www.klaasissepa.ee/
Ise olen lasknud seal uue peegliklaasi teha - kui käib klaas lihtsalt ära siis võtavad ise peegli seest klaasi maha kah ja panevad tagasi.
Mingi 150 krooni maksis toonimata panoraampeegel.[/url]
Ise olen lasknud seal uue peegliklaasi teha - kui käib klaas lihtsalt ära siis võtavad ise peegli seest klaasi maha kah ja panevad tagasi.
Panen kirja, a järsku siin keegi kommenteerib kui kerge/raske on sedaMiki-Hiir kirjutas:http://www.klaasissepa.ee/
klaasi sealt eemaldada.
Kuumaõhupüstoliga soojaks lasta ja tuleb maha küll... niisama kangutades naljalt kätte ei saa. Samas ise ostsin KB-st 150 eegu eest terve peegli, oli ainult külgekruvimise vaev.janx kirjutas:Panen kirja, a järsku siin keegi kommenteerib kui kerge/raske on sedaMiki-Hiir kirjutas:http://www.klaasissepa.ee/
klaasi sealt eemaldada.
Oot-oot ... misasi kuuma õhuga?
Klaasi all ma mõtlesin ikka kogu seda komplekti peegliklaas + mingi rõngas klaasi ümber + klaasi taga olev plastik või papp + kinnitusmunakad.
Ma bemmi peeglit pole lahti kiskunud - viimati ise Civicul peegliklaasi vahetada lasin. Selleks tuli sealt see klaas koos kinnitustega (2 munakat) kruvikaga sikutades ära ja kogu selle osa viisin klaasiseppadele. Ise nad koukisid asjad laiali, lõikasid klaasi, panid kogu kinnitused ja värgid külge tagasi õigetesse kohtadesse ja lõpuks jäi endal ainult munakad pessa suruda.
Endal polnud muud vaeva kui tegelikult kohale sõita ja pärast järele minna.
Klaasi all ma mõtlesin ikka kogu seda komplekti peegliklaas + mingi rõngas klaasi ümber + klaasi taga olev plastik või papp + kinnitusmunakad.
Ma bemmi peeglit pole lahti kiskunud - viimati ise Civicul peegliklaasi vahetada lasin. Selleks tuli sealt see klaas koos kinnitustega (2 munakat) kruvikaga sikutades ära ja kogu selle osa viisin klaasiseppadele. Ise nad koukisid asjad laiali, lõikasid klaasi, panid kogu kinnitused ja värgid külge tagasi õigetesse kohtadesse ja lõpuks jäi endal ainult munakad pessa suruda.
Endal polnud muud vaeva kui tegelikult kohale sõita ja pärast järele minna.
Re: E34 '91 peegel ämblikuks
Niih, sõbra garaazis leidus sobiv peegel.janx kirjutas:Hi,
Subj. on parem peegel ämblikuks muutunud, kui keeruline on selle vahetus ja kust võiks saada?
Vahetus käis nii, et peegli all on pisike auk, kust kruvikaga sai vasakule/paremale liigutada peegli klaasi taga olevat ratast, mis päästis peegli lahti kinnitustest. Kuna enam ei olnud vajadus klaasi järele siis uus samasugune asemele ja mott

Tänan, minu jaoks on see teema lõppenud.