E39 Roolivõimu õli vahetamine
E39 Roolivõimu õli vahetamine
Tere foorumlased! Auto mul e39 2001 ja plaanis vahetada roolivõimuõli, kuna tundub must olema. Aga siit lugenud, et seal paagis olla filter. Puhastaks ka selle kuid ei kujuta ette, kuidas seda kätte saada jne. Kui kellelgi kogemusi siis oleks abi teretulnud!
JA -jah UM ütleb, et see paak ja sõel tuleb koos pumbaga vahetada
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/53 ... l-32_1025/ Hind 321 eurot+ see mille lisab um.

Ei hakanud uut teemat tegema, aga mure selline:
Auto: E39 96a. 520
Viimasel ajal on roolivõimuga selline mure, et kui autoga külmalt sõitma hakkad ja ei hoia pöördeid kõrgel, vaid keerad kasvõi kohapeal, siis lööb süsteemi õhu sisse, kui aga hoiad pöördeid kõrgel siis muret pole.
Nüüd aga juhtus selline asi:
Polnud nädalake sõitnud autoga ja täna sõitma hakates roolivõim undas. Vaatasin, et roolivõimupaak on täiesti tühi. Eelmine kord kui sõitsin oli õlitase normis.
Ostsin õli juurde ja valasin peale ja õhutasin ka. Undamine ei kao kuhugile ja õli vahutab jubedalt. Kas õhutamise hetkel peab olema õlikork lahti või kinni???
NB! Pump on vahetatud 1a tagasi ja õli vahetati viimati 1 kuu tagasi.
Auto: E39 96a. 520
Viimasel ajal on roolivõimuga selline mure, et kui autoga külmalt sõitma hakkad ja ei hoia pöördeid kõrgel, vaid keerad kasvõi kohapeal, siis lööb süsteemi õhu sisse, kui aga hoiad pöördeid kõrgel siis muret pole.
Nüüd aga juhtus selline asi:
Polnud nädalake sõitnud autoga ja täna sõitma hakates roolivõim undas. Vaatasin, et roolivõimupaak on täiesti tühi. Eelmine kord kui sõitsin oli õlitase normis.
Ostsin õli juurde ja valasin peale ja õhutasin ka. Undamine ei kao kuhugile ja õli vahutab jubedalt. Kas õhutamise hetkel peab olema õlikork lahti või kinni???
NB! Pump on vahetatud 1a tagasi ja õli vahetati viimati 1 kuu tagasi.
Re: E39 Roolivõimu õli vahetamine
Tere , ei hakka uut teemat tegema.
Mure , mul selline sai ostetud tutikas roolilatt kõik algul ok roolikeerata oli hea.. Nüüd järsku selline jama ,et keerad kas vasakule või paremale hakkab undama ja väga kõvasti... Pumpa olen maha võtnud ja kontrollind ära ja värki kõik ok lööb ,õlid normis. Kopsiku seest õli ega vahuta mitte midagi ei tee kui keerad.
Oleks kiiremas korras abi vaja
PM ! Ettetänades Keijooo
Mure , mul selline sai ostetud tutikas roolilatt kõik algul ok roolikeerata oli hea.. Nüüd järsku selline jama ,et keerad kas vasakule või paremale hakkab undama ja väga kõvasti... Pumpa olen maha võtnud ja kontrollind ära ja värki kõik ok lööb ,õlid normis. Kopsiku seest õli ega vahuta mitte midagi ei tee kui keerad.
Oleks kiiremas korras abi vaja
PM ! Ettetänades Keijooo