Praegu juba saab ka suvekatea enamus teedel liikuda. Nii suvekatega sõitja kui ka ralvekatega sõitjad peavad arvestama, et osad on veidi libedamad- ehk siis ärge mängige jumalat ning tehke mingeid imetrikke inimestele, eks

Mis kuramuse puhtal teel?? Ma räägin hetke oludes, vaata korra aknast välja ja võta mõni pikem sõit ette mõnda teise eesti otsa ja siis saad aru millest räägin. Poodi piima järgi suudab igaüks sõitadiislijoodik kirjutas: Ain jõudis oma kilajtuse ära kustutada, milles väitis, et kui keegi talle puhtal teel tagant sisse lajatab, siis on rehvivalikus viga. No ei ole. Füüsikatuunis on vaja õppida, mide kubet näppida. kellel on reaalse maailmatajuga raskusi, jätku oma küündimatus teistele pähemäärimata.
sama siinTehke mis te tahate, v6i kiruge mis te kirute, aga mulle see ilm meeldib
ja t6esti m6nus on norm talvekas all ja lusti kui palju...!
homme peaks kelgutama minema kuhugi!? kaevaks oma salvoka v2lja.... keegi veel homme kuhugi m2ele ei viitsi tulla ve?
Ain jõudis oma kilajtuse ära kustutada, milles väitis, et kui keegi talle puhtal teel tagant sisse lajatab, siis on rehvivalikus viga. No ei ole. Füüsikatuunis on vaja õppida, mide kubet näppida. kellel on reaalse maailmatajuga raskusi, jätku oma küündimatus teistele pähemäärimata.