E39 520i 2000.a. Jahutusvedeliku temperatuur
E39 520i 2000.a. Jahutusvedeliku temperatuur
Tere
Autoks e39 520i 2000 aasta sedaan
Probleem selles et autoga sõites mootori temperatuur ei tõuse. ( ei ole ei külm ei ole ka soe). Jahutsuvedelik on normis, kuid sooja puhub kuidagi kahtlaselt, samas kui auto seisab siis tõuseb temp. normi. Vaatasin siin foorumis ringi ja ei teagi kust alustada, kas vahetada termostaat või on mingi muu viga, mingeid veateateid ka nagu arvuti ei anna. Kas keegi oskab öelda kust probleemi otsida? ei tahaks ka kõike järjest vahetama ka hakata
Enne seda probleemi vahetati absi aju, mingi 1,5-2 nädalat enne seda, kahtlen muidugi selles, et see kuidagi seotud on)
Autoks e39 520i 2000 aasta sedaan
Probleem selles et autoga sõites mootori temperatuur ei tõuse. ( ei ole ei külm ei ole ka soe). Jahutsuvedelik on normis, kuid sooja puhub kuidagi kahtlaselt, samas kui auto seisab siis tõuseb temp. normi. Vaatasin siin foorumis ringi ja ei teagi kust alustada, kas vahetada termostaat või on mingi muu viga, mingeid veateateid ka nagu arvuti ei anna. Kas keegi oskab öelda kust probleemi otsida? ei tahaks ka kõike järjest vahetama ka hakata
Enne seda probleemi vahetati absi aju, mingi 1,5-2 nädalat enne seda, kahtlen muidugi selles, et see kuidagi seotud on)
Paistab jah, nagu termostaat oleks lahti ja hoiab suurt ringi muudkui avatuna. Sõites jahutab siis radikaga maha ja kohal käies ei ole jahutavat õhku, mis teda jahutaks ja jahutusvedelik saab soojeneda.
Kas kohalkäies saavutab normaalse töötemperatuuri ja jääb seda ilusti hoidma? Ehk siis seier jääb üles ilusti, mitte ei lähe sealt edasi?
Kas kohalkäies saavutab normaalse töötemperatuuri ja jääb seda ilusti hoidma? Ehk siis seier jääb üles ilusti, mitte ei lähe sealt edasi?
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Eelduste kohaselt see teema, mis eelnevalt kahtlustatud( termostaat).
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
Re: E39 520i 2000.a. Jahutusvedeliku temperatuur
Tervist, ei hakka siin uut teemat tegea, aga mul on ka selle jahutusvedeliku soojaks minemisega jama, aga mul ei lähe ka kohapeal käiies keskele vaid püsib seal veerandi peal ja samas ka sõites ei lähe üle selle veerandi. Algul arvasin et termostaat jebib, aga siis ostsin uue koos selle korpuse ja asjadega, ning kasu ei tolkugi. Masinaks E39 520d 2000.a.
Re: E39 520i 2000.a. Jahutusvedeliku temperatuur
Sain arvatavasti põhjuse teada ja see võib olla egr-i klapi termostaat mis jebib seal.