Pildid said vähe suured

ˇ...et kuhu nimelt sa kohale jõudsid siis?Annely kirjutas:Kui mina kohale jõudsin, olid kõik juba ära läinud
Helistasin Viljarile 15:30 ja küsisin juhiseid Kiirusmäele, kuna sõita oli jupp maad ja poest pidi ju grillimaterjali ka võtma, siis jõudsin kohale 17:25... tühjusTiitR kirjutas:...et kuhu nimelt sa kohale jõudsid siis?
Sinu helistamisest oli u tund aega möödas,kui ära hakkasime minema,vihma juba jubedalt "tilkus" ja natuke jahe oli ka,et tahan öelda seda,et meie pole süüdi,et nii hilja laekusidAnnely kirjutas:Helistasin Viljarile 15:30 ja küsisin juhiseid Kiirusmäele, kuna sõita oli jupp maad ja poest pidi ju grillimaterjali ka võtma, siis jõudsin kohale 17:25... tühjusTiitR kirjutas:...et kuhu nimelt sa kohale jõudsid siis?Küsisin veel helistades, et kaua grillimas ollakse, öeldi, et "just alustasime", nii et ma ei tulnud selle pealegi, et minu kohale jõudes plats tühi on...
Noh jah, eks pean siis järgmist aastat ootama või kunasiganes uus liitumisüritus toimub.
Ma ise mäletan,et 32 peatustJan_K kirjutas:Tegelikult lendavad kõik Rootsi lendurid maantee kaartide järgiNii mõnusalt jahe oli aga teine kord võiks veidike külmem isegi olla......Appppiii ma olen siiani üleni sinine külamast. Jõudsime ka Tallinna tagasi peale 34 metsapeatust mida Toots nõudis
![]()
Ja üritus ise möödus lahedasti võib isegi öelda , et toredasti. Uute nägudeni...
Eheh, eks tänavate läbimine omamoodi kunst ole jah. Tihtipeale ropendan omaette autos.meelis k kirjutas:Kelle oma see suure veljega 942TGE on? Suht iga päev sõidan mõõda ja mõtlen kuidas ta selle veljega need tänavad läbitud saabIgatahes velg annab palju juurde.