servici tuli armatuuris
servici tuli armatuuris
hakkas siis põlema mis teha saab sellega???? kas piisab sama asi mis õli tule puhulgi..????autoks siiis 86a.520
Re: servici tuli armatuuris
Tere
jJanno
Ei piisa samast, mis õli tule puhul. Autoga oleks tarvis teha oluliselt rohkem hooldustöid. Tule kustutamine/nullimine on selle juures kõige väiksem töö. Kahjuks ei oska Sulle täpselt ette lugeda vajalikke töid, kuna pole selle konkreetse autoga kursis nii täpselt.enar666 kirjutas:hakkas siis põlema mis teha saab sellega???? kas piisab sama asi mis õli tule puhulgi..????autoks siiis 86a.520
jJanno
exTouring
Re: servici tuli armatuuris
7 massi ja asi korras, aga jah muidugi tuleks teha igasugu asjuenar666 kirjutas:hakkas siis põlema mis teha saab sellega???? kas piisab sama asi mis õli tule puhulgi..????autoks siiis 86a.520

Mercedes EQS 450+ 2022
tanelp kirjutas:http://www.hot.ee/raivar12/BMW_E30/index.htm

Meeldiv kui keegi seda kasutab...
Tahtsin ise pakkuda aga jõuti ette..
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
..
SUURED SUURED tänud teile kes aitasid asjad kustus nüüd ja vaatasin vajalikud sõlmed üle kah:)
kas antud info ühildub ka E34 ja E36 -gatanelp kirjutas:http://www.hot.ee/raivar12/BMW_E30/index.htm
Idee järgi küll..pocket kirjutas:kas antud info ühildub ka E34 ja E36 -gatanelp kirjutas:http://www.hot.ee/raivar12/BMW_E30/index.htm
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Sellepeale, et OILSERVICE läks põlema, vahetasin kuu aega tagasi mootriõli. Nüüd läks põlema “INSPECTION”. Selle lingi peal antud õpetussõna kohaselt peaks vastvalt p2-le vahetama uuesti mootoriõli?! Kas see on siis ikkagi õige?
Ja kui ma õli ei vaheta, muud tööd teen ning pärast 12sek kulutan inspectioni tule kustutamiseks, siis ilmselt nullitakse ka õlivahetuse välp ära (st mul üks roheline pulk näidust maha kulunud...)?
@325iA e36
Ja kui ma õli ei vaheta, muud tööd teen ning pärast 12sek kulutan inspectioni tule kustutamiseks, siis ilmselt nullitakse ka õlivahetuse välp ära (st mul üks roheline pulk näidust maha kulunud...)?
@325iA e36
Jah nullib õlivahetuse välba ära.spcvnd kirjutas:Sellepeale, et OILSERVICE läks põlema, vahetasin kuu aega tagasi mootriõli. Nüüd läks põlema “INSPECTION”. Selle lingi peal antud õpetussõna kohaselt peaks vastvalt p2-le vahetama uuesti mootoriõli?! Kas see on siis ikkagi õige?
@325iA e36
Kui õli hiljuti vahetatud siis pole mõtet õli vahetada.
Kui Sul oli üks rohelien pulk kadunud siis vaheta õli siis kui üks roheline pulk veel alles.
See INSPECTION satub ette nii kuidas juhtub...Aag korda aastas vastavalt läbisõidule ta tuleb..
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
See natuke ikka teistmoodi. INSPECTION võib hakata põlema lambihetkel, kui aju arvab, et midagi valesti on(Telgelt selles väites ma 100% kindel ei ole :p). Muidu hooldusvälpade puhul peaks asi käima nii:
1. Inspection 1
2. Oil Service
3. Inspection 2
4. Oil Service
5. Inspection 1
jne...
Kui sul kuu aega peale oil servicet hakkas inspection põlema, siis see võib tulle näiteks vabalt sellest, et autol vaja piduriõli vedelik ära vahetada. Selle kohta on tal samasugune counter ajus... vist kusagil iga 2 aasta tagant tahab, et piduriõli vahetataks või miskit. Truumu juures lasin enda masinal selle nulli lüüa, kuna just oli piduriõli vahetatud.
1. Inspection 1
2. Oil Service
3. Inspection 2
4. Oil Service
5. Inspection 1
jne...
Kui sul kuu aega peale oil servicet hakkas inspection põlema, siis see võib tulle näiteks vabalt sellest, et autol vaja piduriõli vedelik ära vahetada. Selle kohta on tal samasugune counter ajus... vist kusagil iga 2 aasta tagant tahab, et piduriõli vahetataks või miskit. Truumu juures lasin enda masinal selle nulli lüüa, kuna just oli piduriõli vahetatud.