Mai lõpus vast saab juba kindlalt õelda kas minust&co on tulijat..aga huvitatud küll

Proovisin endale bronnida järgmiseks nädalaks tehase külastust, kuid 4 päeva jooksul ei pakkunud ühtegi vaba aega. Vaatasin ka juuni lõppu ja juuni algust ning vabu aegu polnud.priitv8 kirjutas:Kui seda teha, tuleks ka tehaseekskursioon võtta. Sellele on küll järjekorrad, nii et tasub varem ära bronnida.Indrek_M kirjutas:Koht, kuhu võiks klubirahvaga ühisekskursiooni teha
Sama siin. See tehase külastamine tuleb ikka konkteerselt eraldi tripina ette planeerida ja väga pikalt. Ka mina lootsin nädala alguses komandeeringut tehasekülastusega ühendada, kuid võta näpust. Aga no BMW Welt ise on ka vaatamistväärt ehitis ja selles paiknev väljapanek ning samuti olümpiakeskus selle kõrval. Kui Münchenisse satud, siis ära sinnakanti minemata ikka jätahanno kirjutas:Proovisin endale bronnida järgmiseks nädalaks tehase külastust, kuid 4 päeva jooksul ei pakkunud ühtegi vaba aega. Vaatasin ka juuni lõppu ja juuni algust ning vabu aegu polnud.
Edit: 6 kuud saab ette bronnida - vabu aegu ei pakkunud mitte ühtegi
Saksamaale sõitsime Ungarist marsruudil Ungari-Austria-Saksamaa mööda A1 kiirteed.akibo kirjutas:Aga räägi, kas te sõitsite siit Saksamaale Via Baltica kaudu?
Eesti Saksamaa vahele jääv liiklus oli hull ainult Poolas. Kahjuks tulime meie Poola läbi Frankfurti ja sõitsime mööda Poola kiirteed mis oli alles valmimisel, aga samas juba küsiti raha seal liiklemise eest. Kokku maksime kuni Warsawini 2 x 11 zlotti ja tee ise oli selline, et ~20akibo kirjutas:Ja kui hull see liiklus täpsemalt oli Eesti ja Saksamaa vahele jäävates riikides + muidugi huvitaks ka teekatte seisukord? Midagi eriti hullu ei olnud?
Saksamaal pidas meid ka politsei kinni (positiivne kogemus) ja kontrollis dokumente. Välja nägi see nii, et masin sõitis ette (eravärvides ja ilma vormita olid sees) ja kui otsustasime lõpuks mööduda keeras masin meile ette ja lasi tagant alla ühe LED tabeli kus vilkus kiri, et Polizei Bitte Folgen! (või midagi sellist, ei ole Saksa keeles tugev). Sõitis kuni esimese parklani teeääres ja siis tutvustas kes ta on jne. Inimesed ise olid sõbralikud st. ei norinud ega midagi. Aga Saksamaale kui tagasi läheks siis pigem kusagile väikelinna kuna München oli nagu lasnamägiakibo kirjutas:PS! Kusjuures endale jättis ka Saksamaa sellise külma mulje, aga paar kuud tagasi Eestis olles tekkis ikkagi tahtmine uuesti minnaMind vihastas see, et ma toidupoes Visa ega MasterCardiga maksta ei saanud - idiootsus!
Ma alguses seda lugedes mõtlesin, et milleks peaks Dresdenist suuna Frankfurti võtma ja siis kodu poole. Alles järgmist Sinu posti lugedes sain aru, et jutt käib Frankfurt Oder'ist. Üldjuhul, kui saksamaal on juttu Frankfurtist, siis mõeldakse Maini äärset linna.Jaanus_P kirjutas:Dresdeni küljealla kus veetsime päeva Tropical Islandis ja kuna ööbima ei viitsinud sinna jääda sai läbi Frankfurdi võetud suund Eestile.
Münchenis oli liiklus enamuselt piiratud 40 km/h ja Welti leidmine ei tekitanud raskusi kuna TomTomi menüüs oli selline koht täitsa olemas.siim .j kirjutas:ilusad pildidkuid Jaanus, kuidas Münchenis sees liiklus oli? tegemist ikka suure linnaga ju, seiklemist palju ,et Welt ülesse leida?
Torudesse ei läinud üldse kuna need asusid laste alal (vähemalt mulle tundus, et need lastele ja ega seal täiskasvanuid ei olnud). Poolas oli jah 3 mitte 2 punkti... esimeses andsime 5 euri ja saime natuke tagasi, teises 20 euri ja saime midagi tagasi, kolmandale punktile maksmiseks olid meil juba kohalikud rahadalr kirjutas:Huvitav lugemine, Tropical Islandil ikka sinisest torust alla lasid? Ja Poolas peaks kiirteel 3 maksepunkti olema, kui Frankfurt/O-st tuled ja kaardiga on saab maksta alati kõige äärmises või siis 2 äärmises, ülal kirjas.
Ei ole lastealal. Seal tuli kiibiga eraldi maksta päevapilet. Ja üldiselt see sinine toru piisavalt julm, et lapsed sealt üksi laseksidJaanus_P kirjutas: Torudesse ei läinud üldse kuna need asusid laste alal (vähemalt mulle tundus, et need lastele ja ega seal täiskasvanuid ei olnud).
Tervitus! Münchenisse minek järgmine nädal ja loomulikult plaanis BMW Welt&Museum. Sai ka kontrollitud tehase tuuri aegu, aga esimesed vabad ajad jäid augusti lõppu.hanno kirjutas:BMW Weltis käidud.
Kogu kompleksist sai külastatud BMW muuseumit ja Welti, tehasesse ei olnud vabu aegu, nagu ka varem kirjutasin.
BMW muuseum oli pikalt kinni ja just meile sobival ajal (21.06) toimus taasavamine. Sellel puhul ei võetud isegi piletiraha kellegilt.
Muuseum on ikka omaette vaatamisväärsus - selle peale võib rahulikult mitu tundi planeerida.
BMW Welt aga jättis mind natuke külmaks. Suurel määral oli tegu VÄGA SUURE automüügisalongiga. Minu jaoks seal midagi väga huvitavat polnud. Tahtsin endale kaasa osta mingi meene BMW Welt kauplusest, kuid nende valik oli suht kesine. BMW Lifestyle kauplusest ei hakanud midagi ostma, kuna selle valikuga olin eelnevalt kataloogide vahendusel tutvunud ja pakutav valik oli teada.
Aga vaatamata sellele tervikpaketina on muuseum ja Welt mõnus vaheldus.
Münchenis: Hofbräuhaus, Englischer Garten, Pinakothek (Neue & Alte), Hitleri NSDAP peakorter.Arux kirjutas:Äkki on häid soovitusi BMW keskuse või Müncheni ümbruse kohta?
Krm kuda mul see küll meelest läks?hillarr kirjutas:Münchenis on ka tehnikamuuseum. 2004 märtsi Tehnikamaailmas on sellest juttu.