bluetooth handsfree võimalus e39-sse
bluetooth handsfree võimalus e39-sse
Keegi teab mõnda head paketti soovitada et saaks bt handsfree võimaluse autosse tekitada. bmw retrofit paketti pole mõtet soovitada sest selle hind algab seal 8 tuhandst. midagi mõistliku hinnaga ja mis suudaks heli suunata auto audiosüsteemi.
Ning selle nokia ja sonyericssoni handsfree suudab paaritada originaal süsteemiga? Et heli kostuks läbi originaal helisüsteemi ja lülitaks muusika maha ja näitaks ka parimal võimalusel helistaja numbrit/nime?
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
eks selle paigaldamine eeldab spetsialisti abi või mõningaid elektroonikaalaseid teadmisi,aga heli maha võtmine ei tohiks probleem olla-tel mute ots ju originaal stereol olemas.Kõlarina saaks kasut nt ainult juhiukse kõlarit.Numbrinäiduga on muidugi kehvem lugu,originaal displeil või ekraaanil neid näidata ei saa,aga osadel mudelitel on oma väike displei koos nuppudega.Iseasi on see,kuhu see paigutada et originaal välimust mitte"retsida" 

Kas autos originaal stereo või nn tavaline raadio juba?
Sai täna ühte paigaldatud, mis ei vaja mitte mingit ümber ehitust ega miskit, kui on tavaline ISO pistikutega raadio. Asi läheb vahele kõlari juhtmetele ja toite saab ka raadio pesast( läheb samuti sinna vahele, otsad olemas kõik juba plug and play).
Hands-free margiks oli ise Parrot 3200LS väikse displaiga, mis värviline. Jättis suht viisaka mulje aga pole ka muidugi erilisi kokkupuuteid nende hands-freedega.
Sai täna ühte paigaldatud, mis ei vaja mitte mingit ümber ehitust ega miskit, kui on tavaline ISO pistikutega raadio. Asi läheb vahele kõlari juhtmetele ja toite saab ka raadio pesast( läheb samuti sinna vahele, otsad olemas kõik juba plug and play).
Hands-free margiks oli ise Parrot 3200LS väikse displaiga, mis värviline. Jättis suht viisaka mulje aga pole ka muidugi erilisi kokkupuuteid nende hands-freedega.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
Parrot töötab väga viisakalt. Ja kui suurt displeid ei taha, siis näiteks pakuks Parrot CK3100: http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=157&id3=2076Hands-free margiks oli ise Parrot 3200LS väikse displaiga, mis värviline. Jättis suht viisaka mulje
BMW austaja