LE-Tuuri särgid!! Kontrollige Andmed,värvid, suurused!
jah. Eelmisel lehel oli mingisugune küsimine ka. Siis jäid silma ainult BMW-kirja vastased mõtted. BMW-kiri pidi tulema ainult Eerole 
Algselt ei olnud ju ka see sümboolika lubatud?

Algselt ei olnud ju ka see sümboolika lubatud?
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Martin,ole täitsa vunts,muuda minu must särk VALGEKS, arvan,et palavama ilmaga on musta särgiga natuke kuum olla.
Et siis Valge L särk.
Tänud.
EDIT: Makstud
Et siis Valge L särk.
Tänud.
EDIT: Makstud
Viimati muutis Toots, 20.05.2008 21:28 15, muudetud 2 korda kokku.
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Aru mina ei mõista, mis pärast BMW kiri nüüd järsku häbiasi on 
Eelmine aasta oli see suurelt üle kõhu kirjutatud. Iga maakas ka sai kaugelt aru, et see on BMW Lõuna Eesti tuur mis toimub ja see oligi (ongi) särgi mõte seda sõnumit edasi anda.
Ise sõidame bemmiga seljad sirged ja tahame marki ja mainet edendada nüüd ühtäkki ei ole mune, et BMW kirja kanda
Mis toimub

Eelmine aasta oli see suurelt üle kõhu kirjutatud. Iga maakas ka sai kaugelt aru, et see on BMW Lõuna Eesti tuur mis toimub ja see oligi (ongi) särgi mõte seda sõnumit edasi anda.
Ise sõidame bemmiga seljad sirged ja tahame marki ja mainet edendada nüüd ühtäkki ei ole mune, et BMW kirja kanda

E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Mina olen Eeroga väga ühel meelel.eero kirjutas:Aru mina ei mõista, mis pärast BMW kiri nüüd järsku häbiasi on
Ise sõidame bemmiga seljad sirged ja tahame marki ja mainet edendada nüüd ühtäkki ei ole mune, et BMW kirja kandaMis toimub
![]()
Minuni lihtsalt ei jõua, kuidas nüüd siis BMW kiri häbiasi on, et mis mõttes nagu, äkki me ei peakski sellele tuurile BMWdega minema (vähemalt BMW märgid võtame autodelt ära), äkki keegi peab meid veel rullariteks

Mercedes EQS 450+ 2022
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
poisid, meil on ju suur BMW kõhu peal
kuidas ta siis häbiasi on? Auasi ikka!
No ja okei, ütleme, et minu arvamus on vale ja enamus eestlasi ei ole nii rumalad ja ei hinda tähekombinatsiooni "BMW" stereotüüpide alusel - minu meelest see kiri konkreetselt sinna esiklaasile ikkagi ei sobi. Ehk leiate parema koha? (stange äkki? või tuuri nimetus väiksemate tähtedega ja BMW sinna ette?)
Ärme nüüd riidu lähe, eks. Nii superluksid särgid ju muidu!!!

No ja okei, ütleme, et minu arvamus on vale ja enamus eestlasi ei ole nii rumalad ja ei hinda tähekombinatsiooni "BMW" stereotüüpide alusel - minu meelest see kiri konkreetselt sinna esiklaasile ikkagi ei sobi. Ehk leiate parema koha? (stange äkki? või tuuri nimetus väiksemate tähtedega ja BMW sinna ette?)
Ärme nüüd riidu lähe, eks. Nii superluksid särgid ju muidu!!!

ja ette punane sirm bemmi kirjaga.Zipp kirjutas:sama hea kui taha aknale BMW kleeps kleepida, milleks? kui niisamagi ilus, maitsekas ja arusaadav on

Mu meelest jätab ka sellise odava või üleoleva mulje, et vaadake, meie olemegi need bemmifanatid.

Aga maitse asi ja ilmselt siin jääbki arvamusi pooleks...
Edit, ja see üritus ei ole ju niivõrd pealtvaatajatele, vaid ikka meile endile, nagunii teame, mis marki autoga sõidame.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
nagu ma aru saan siis lõpliku otsuse teeb ikkagi Martin ehk teema ajaja nii et mis me siin ikka tühja asja pärast kaagutame...ega me miskit disainsärki ei tee et läheb fashion-show' le...mina isiklikult leian et see BMW sõna seal oleks osa tekstis väljendatavast sõnumist ja auto kujutis on nagu kirss tordil....teeme et ei piparda enam 

´17 4Drive
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
kui seal variant 1 puhul see bmw kiri nii suur ei oleks siis oleks täitsa ok. Hetkel peatub pilk esimesena sellel ja on liiga domineeriv. isegi ilus auto siluett kaob ära
Samas minul vahet pole mispidi ta tuleb, särgi tellin ära ikkagi, sellepärast ei osale ka hääletusel.
Aga särkidest rääkides siis kuna ei suuda otsustada siis pange mulle kirja must ja valge, suurus M, sobis eelmine aasta vast läheb ka see aasta veel selga
seljale paluks kirja erikred aka Erich
terv
erich

Aga särkidest rääkides siis kuna ei suuda otsustada siis pange mulle kirja must ja valge, suurus M, sobis eelmine aasta vast läheb ka see aasta veel selga

terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Ei suru mina mingit enda eritellimust siin kogu karjale peale.
Ühes versioonis oli seal klaasil EBK ja et seda ei või kasutada ja et sõnum kohale jõuaks tegin ettepaneku panna BMW. Pole sooja ega külma kas see on klaasil või kuskil mujal. Nt.reas vms.
Pole mina mingi disainer. Küsimusi tekitas lihtsalt põhimõte et kui on kiri siis on odav, häbi jne.
Minu arvates on särgil täita oma ülesanne antud juhul ja antud ürituse raames. Kirjaga teeb ta seda ilmselgelt paremini et mitte öelda täielikult. Siis on siilile
ka selge, mis toimub, mitte piltmõistatus (kuigi väga šeff selline).
Ühes versioonis oli seal klaasil EBK ja et seda ei või kasutada ja et sõnum kohale jõuaks tegin ettepaneku panna BMW. Pole sooja ega külma kas see on klaasil või kuskil mujal. Nt.reas vms.
Pole mina mingi disainer. Küsimusi tekitas lihtsalt põhimõte et kui on kiri siis on odav, häbi jne.
Minu arvates on särgil täita oma ülesanne antud juhul ja antud ürituse raames. Kirjaga teeb ta seda ilmselgelt paremini et mitte öelda täielikult. Siis on siilile

E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
Ma kohe ei saa järele jätta 
Minu loogika ütleb, et me liikleme mitmekümne BMWga ja just autosid märgatakse ja tullakse vaatama.
Särk on aga meile endale ja mulle tõesti tundub, et eraldi pole vaja särgil BMW'd rõhutada. Pealegi näeb sellisel kujul see kiri kuidagi robustne välja
Kes BMWst midagi teab, see tunneb automargi ka ilma kirjata ära.
Saagu mis saab, see pilt seal särgil on SUPERLUX
Ja mina tahan endiselt, et inimeste pilke püüaks see autokujutis, mitte kiri BMW (olen jah loll, aga järjekindel
)
PS. Lihtsalt infoks: minu kasuisa saab silmapilkse infarkti, kui me õega mõlemad tema ette ilmume, BMW kiri kõhu peal

Minu loogika ütleb, et me liikleme mitmekümne BMWga ja just autosid märgatakse ja tullakse vaatama.
Särk on aga meile endale ja mulle tõesti tundub, et eraldi pole vaja särgil BMW'd rõhutada. Pealegi näeb sellisel kujul see kiri kuidagi robustne välja

Kes BMWst midagi teab, see tunneb automargi ka ilma kirjata ära.
Saagu mis saab, see pilt seal särgil on SUPERLUX

Ja mina tahan endiselt, et inimeste pilke püüaks see autokujutis, mitte kiri BMW (olen jah loll, aga järjekindel

PS. Lihtsalt infoks: minu kasuisa saab silmapilkse infarkti, kui me õega mõlemad tema ette ilmume, BMW kiri kõhu peal

- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
vull very nice, sellise särgi eest annaks 12 punkti küll 
aga eks otsustajad vaatavad mis saab
terv
erich

aga eks otsustajad vaatavad mis saab
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power