E39 pidurikettad
E39 pidurikettad
Nonii, on aeg tulnud vahetada pidurikettaid.
Autoks siis 2003 aasta e30 3.0 diisel bmw.
UM'st hinda pärides tuli hinnaks 1640 eeku tükk vms.
Kõrvalt automaailmas küsisin samuti.
Alguses pakkus mingeid 700 eeku tükk kettaid, aga too vend ise ka seal ütles et need kehvad.
Siis aga pakkus 1650 eeku tükk Zimmermann sport kettaid. Pidavat olema läbipuuritud.
Nüüd tekkiski dilemma, et kumbaid siiski eelistada, kas võtta originaalid või siis need zimmermann sport kettad? Sest hind on ju põhimõtteliselt sama. Mul on eelduseks, et mida rohkem nad kestavad, seda parem.
Olen rääkinud paari tuttavag, mõni soovitab zimmermanni teine aga originaali. Seega ei teagi mida teha nüüd, minna siiski originaali peale ehk nö kindla variandi peale?
Autoks siis 2003 aasta e30 3.0 diisel bmw.
UM'st hinda pärides tuli hinnaks 1640 eeku tükk vms.
Kõrvalt automaailmas küsisin samuti.
Alguses pakkus mingeid 700 eeku tükk kettaid, aga too vend ise ka seal ütles et need kehvad.
Siis aga pakkus 1650 eeku tükk Zimmermann sport kettaid. Pidavat olema läbipuuritud.
Nüüd tekkiski dilemma, et kumbaid siiski eelistada, kas võtta originaalid või siis need zimmermann sport kettad? Sest hind on ju põhimõtteliselt sama. Mul on eelduseks, et mida rohkem nad kestavad, seda parem.
Olen rääkinud paari tuttavag, mõni soovitab zimmermanni teine aga originaali. Seega ei teagi mida teha nüüd, minna siiski originaali peale ehk nö kindla variandi peale?
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
Originaal kestab kauem. Juhul kui sa mägedes ja ringrajal ei käi, siis pole Zimmermanne põhjust eriti vaadata ju. Edevamad on nad küll, ei saa salata 
Muide, erinevaid tootjaid valides, võiks sa kaaluda ka ATE kettaid, Hr Raimo meie foorumist ostis sellised ATE PowerDiscid endale, ja ma pole muud kui ainult kiitust tema suust kuulnud nende kohta. Tal on kah 530d E39.

Muide, erinevaid tootjaid valides, võiks sa kaaluda ka ATE kettaid, Hr Raimo meie foorumist ostis sellised ATE PowerDiscid endale, ja ma pole muud kui ainult kiitust tema suust kuulnud nende kohta. Tal on kah 530d E39.
All good things come to those who wait.
Soovitaks ATE Powerdisc. Hind peaks olema 1000-1200 krooni kanti. Zimmermannid ei tohiks ka nii kallid olla, 1600 on minu meelest ikka röövimine. Augustatud kettad ei ole väga vastupidavad ka.
E30 325iX '86 (müüdud) || E53 X5 4.6is '02 (müüdud) ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
Uursin küll netist, aga ei oska midagi nende Powerdiscide kohta arvata. Alla lähevad siiski originaalid, tänud vastanutele.
ei usalda eriti neid ime sport jms asju, sest minu simis peaks need igast sport ja puuritud ja korralikud kettad tunduvalt kallimad sel juhul olema kui originaalid.
e2: selle powerdisci välimus ka kehv ei ole. kuidas ta omadused muidu on?
ehk saaks kuskilt mingi võrdluse. et originaal ketas vs powerdisc? ja kuda nende saadavus eestis on?
ei usalda eriti neid ime sport jms asju, sest minu simis peaks need igast sport ja puuritud ja korralikud kettad tunduvalt kallimad sel juhul olema kui originaalid.
e2: selle powerdisci välimus ka kehv ei ole. kuidas ta omadused muidu on?
ehk saaks kuskilt mingi võrdluse. et originaal ketas vs powerdisc? ja kuda nende saadavus eestis on?
ATE powerdisc kettaid tagateljele ei tooda, vähemalt mina ei ole üheski kataloogis näinud.hansu kirjutas:Kas E34 tagumisi ATE Powerdisc kettaid ka pakutakse? Autoosad.ee pakub ainult esimesi. Või kes veel Eestis neid müüb?
E30 325iX '86 (müüdud) || E53 X5 4.6is '02 (müüdud) ||
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
kõigile ATE ostjatele soovitaks uute ketaste paksused üle mõõta. Üle mere foorumites ollakse väga kurjad selle peale et tarnitakse praktiliselt min lubatud paksusega kettaid. Loodame et Powerdisk seeria ei kannata selliste puuduste all.
Enda e34 alla said Zimmermannid mis on üle elanud 2x pidurivedeliku keema ajamise
ostes olid õiges mõõdus, siiamaani ei vibreeri. kuigi hetkel tunduvad et suht pehmest materjalist, peavad ehk veel teise, võibolla ka kolmanda jooksu klotse välja. Samas ega ma päris normaalsete pidurdustega inimene kah ei ole. Kui keegi ei leia soovitatavaid kettapaksuseid siis e34 on need mul olemas ja väikese otsimise peale saan need siia postitada, e39 puhul jään hetkel vastuse võlgu.
terv
erich
Enda e34 alla said Zimmermannid mis on üle elanud 2x pidurivedeliku keema ajamise

terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Sinu autole uued ees 22mm taga 20mm, min lubatud kulumine ees 20,4mm taga 18,4mm
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power