LE-Tuuri särgid!! Kontrollige Andmed,värvid, suurused!
oled nimekirjas küll
minu arvutis!
lihtsalt enne oleks võinud ps-i saata et särgi soov on! siis oleksid selles nimekirjas!!! Eile kui ma koostasin nimekirja siis lihtsalt tulid mingid inimesed üllatusena kes olid kandnud üle aga märku endast ei postitusega ega ka Ps-i ga ei andnud!
Sama moodi on ka nende meestega:
Avastad siis kui kogemata hanza netis sobrad
63. Toomas919 M helesinine meeste OK
64. Saku740 aka Sander M helesinine meeste OK
65. Henro XL Must Meeste OK
66. Laks XL Must Meeste OK
Järgmine kord võik ikka teada anda Ps-i või foorumisse ega ma ka selgeltnägija ei ole kes te suuruseid, nimesid peast teab
Lihtsalt teadmiseks!
Teadmiseks nendele kes tellisid särgi aga osa ei võta.... Posti müügiga ei tegele!! Hiljem ise vaatate kuidas särgi kätte saate kuna mul lihtsalt pole aega tegeleda sellega(saatmisega)! PS abiks siis
NB! kuna enam siin ei muutu midagi siis on võitjaks tulnud siis ilma BMW kirjata särk
Jah
44% [ 29 ] Kahju
Ei
55% [ 36 ] Palju õnne
Tellimine lõppenud!!!! Kontrollige andmed ÜLE!!! Veel on nõks aega vigade paranduseks!
minu arvutis!
lihtsalt enne oleks võinud ps-i saata et särgi soov on! siis oleksid selles nimekirjas!!! Eile kui ma koostasin nimekirja siis lihtsalt tulid mingid inimesed üllatusena kes olid kandnud üle aga märku endast ei postitusega ega ka Ps-i ga ei andnud!
Sama moodi on ka nende meestega:
Avastad siis kui kogemata hanza netis sobrad
63. Toomas919 M helesinine meeste OK
64. Saku740 aka Sander M helesinine meeste OK
65. Henro XL Must Meeste OK
66. Laks XL Must Meeste OK
Järgmine kord võik ikka teada anda Ps-i või foorumisse ega ma ka selgeltnägija ei ole kes te suuruseid, nimesid peast teab
Lihtsalt teadmiseks!
Teadmiseks nendele kes tellisid särgi aga osa ei võta.... Posti müügiga ei tegele!! Hiljem ise vaatate kuidas särgi kätte saate kuna mul lihtsalt pole aega tegeleda sellega(saatmisega)! PS abiks siis
NB! kuna enam siin ei muutu midagi siis on võitjaks tulnud siis ilma BMW kirjata särk
Jah
44% [ 29 ] Kahju
Ei
55% [ 36 ] Palju õnne
Tellimine lõppenud!!!! Kontrollige andmed ÜLE!!! Veel on nõks aega vigade paranduseks!
- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
kuskil tasulises kohas või kellelgi survekas sümboolse tasu eest?Martin_S kirjutas:pole hullu me niikuinii seal kauem kuna plaanis veel hiljem autosid pesema kuhugile minnajanayza kirjutas:Mina tööloom hilinen viisakalt 45 minutit
ise lasin eile juba üle aga no täna juba on nagu on...
On the 8th day, God created boost.
- Luuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i
- Kontakt:
OT: Hoiatan, et alates tänasest asusid mingid vennikesed Madara tänavat üles kaevama, napilt jõudsin enne jaole, kui nad auto alt asfalti freesima hakkasid. Alles nad "lappisid" neid löökauke... ja kindlasti avastab Eesti Energia või Elion, et ka nende kaablid vajaksid remonti... seda muidugi vahetult peale seda, kui Tallinna Vesi on omad kaevetööd lõpetanud.
Naine roolis, auto kraavis!
BMW 320i e30 90.a.
BMW 320i e30 90.a.