Ei mäleta lammutuse nime, ega numbrit.
Aga teekond sinna on meeles

Lõpp-punkt kaardilt vaadates oli Narva mnt 150/31a
Ees oli mingi autoaed vist ja selle taga lammutus. Silt oli ka väljas.
Pakun just vastupidi, et lugeja töötab, kuna vastupidisel korral, kui midagi muutunud poleks, siis järelikult seal ka õhukogust jms. ei loetaVeiks010 kirjutas:tahaks küsida veel, et ma võtsin ka korraks õhulugeja küljest ära ja mootor välja ei surnud aga hakkasid tuurid hüppamna mingi 200-1000 vahel umbesmis see tähendab siis omadega kottis õhulugejat ?
Mis nipiga ma sealt bakt kaubandusest saan??chulo kirjutas:Ei soovita peetis õhulugejaga sõita, see võib katalüsaatori ja lambdad ka pekki keerata. Kuna segu on vale, ei saa aju ka väljatulevad gaasid õiged olla. Võibolla ei anna nad kohe otsi, aga sa lühendad sellise teguviisiga nende eluiga.
Laki Auto müüb mingeid odavaid B-varuosa õhulugejaid. http://koodid.lakiauto.net/ <-siia sisesta boschi kood ja saad sellise, nagu sul vaja on. Boschi koodi saad Bakt kaubandusest kui vaja.
Mul olid mõlemal viiesel õhulugeja peetis ja kütusekulu samuti ei suurenenud, lihtsalt sooja mootoriga oli minek kui 1,2L Fiestalkurvii kirjutas:Lambda sai paar aastat tagasi vahetatud,(b-osa) ja diagnoss samuti,aga siis tuli mootori remont,sai ketid jupideks lastud.Aga kõige selle jutu peale on üks huvitav seik,nimelt mul pole hullu kütusekulu!!! linnas 11-12 rahulikult isegi 10. Maantel olen suutnud sõita 120km ja ekonomaiser näitab 7-8km-sajale.Keegi eelnevalt mainis et kui on õhukulumõõtja peetis siis kütust läheb meeletult.Mul aga veel automaat ja 93 aasta m50.
Kui sul mingi koonusfilter on siis see rikub jah neid õhulugejaid ... küll mitte päris kahe päevaga aga ikkagi.kenwood1 kirjutas:Aga kas on ka selline variant reaalne, et auto nagu ise põletab kuidagi õhulugejaid läbi?....ühesõnaga kuidas saan kindel olla, et kui lähen UM-i ja toon uue lugeja ning et see siis umbes 2 pääwa pärast jälle pekki ei lähe?