Bmw E39 M5
Bmw E39 M5
reaalne kytusekulu, ylalpidamine jne
BMW.. Because not all cars are the same
tel nr 58007506
tel nr 58007506
- Günther
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e39 M5
Kui ma siin vahepeal neid hindasid uurisin, siis sain teada seda, mida tegelt juba teadsin, et ega teda väga odav ülal pidada pole Kui teda oleks odav ülal pidada ja ta võtaks vähe kütet siis oleks neid väääga palju liikvel. Kui saad korraliku isendi endale, siis on ainult sõidumõnu ju
Alati on hea meel, kui mõni m5 juurde tekib
Muideks mul sõbral oli eelmine aasta 4 kuud m5. Sõita oli super. Aga ma ütlen ausalt ta kirus ja vandus kui mõni jupp lendas (siduri kmpl, esi ja tagasilla jubinad said täielikult ära vahetatud, andurid, rehvid 18 tolli jms), sest hinnad polnud just opeli masti
Nüüd on sellest muidugi aasta mööda läinud ja mees on jälle valmis m5 tagasi ostma Ma järeldan sellest seda, et see auto on seda raha väärt
Alati on hea meel, kui mõni m5 juurde tekib
Muideks mul sõbral oli eelmine aasta 4 kuud m5. Sõita oli super. Aga ma ütlen ausalt ta kirus ja vandus kui mõni jupp lendas (siduri kmpl, esi ja tagasilla jubinad said täielikult ära vahetatud, andurid, rehvid 18 tolli jms), sest hinnad polnud just opeli masti
Nüüd on sellest muidugi aasta mööda läinud ja mees on jälle valmis m5 tagasi ostma Ma järeldan sellest seda, et see auto on seda raha väärt
* e39 M5 http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=282508
* f10 530d 2011 Xdrive 190kw
* f10 530d 2011 Xdrive 190kw
Aga see alla 21l kulu linnas on 5nda käiguga 50-ga sõitmine, käiguga pidurdamine, varbagaasiga foorist kiirendused. St. autot mitteotstarbekalt kasutades. Parem osta siis juba 530d. Kütusekulu kohta lihtsalt ei küsita sellisel autol. Jõuad osta, jõuad kütet sisse osta, jõuad hooldada.Arno kirjutas:Kindlasti on, aga realses Tallinna linna sõidus on see nr. väiksem. ( korduvalt mõõdetud)
Viimane lause on väga õige selle kohta öeldudqpi kirjutas:Aga see alla 21l kulu linnas on 5nda käiguga 50-ga sõitmine, käiguga pidurdamine, varbagaasiga foorist kiirendused. St. autot mitteotstarbekalt kasutades. Parem osta siis juba 530d. Kütusekulu kohta lihtsalt ei küsita sellisel autol. Jõuad osta, jõuad kütet sisse osta, jõuad hooldada.Arno kirjutas:Kindlasti on, aga realses Tallinna linna sõidus on see nr. väiksem. ( korduvalt mõõdetud)
Kui sul pole 3.0 liitrist BMW-ed, siis sa pole mitte mingi mees (nali)
E32 740iA
E32 740iA
- ummy
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 M5
reaalselt saada ainult linna keskmine kütusekulu alla tehase normide on ikka väga suur ime minu kogemuste kohaselt. eks see kõik oleneb ka kellaajast, mil sa sõidad ja millise liiklusega tänavatel, kuid pole siiani õnnestunud enda kolmel bmw-l saada tehase kütusekulust madalamaid tulemusi.Arno kirjutas:Kindlasti on, aga realses Tallinna linna sõidus on see nr. väiksem. ( korduvalt mõõdetud)
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Vabandan OT, aga..
No ma sõidan Tallinnas kõige hullemate tipptundide ajal ja saan mingi 12l sajale, tehaseandmed pakkusid vist 15,7, mis oleks ka kindlasti saavutatav kui räigelt sõeluda ja äkkpidurdusi teha..ummy kirjutas:reaalselt saada ainult linna keskmine kütusekulu alla tehase normide on ikka väga suur ime minu kogemuste kohaselt. eks see kõik oleneb ka kellaajast, mil sa sõidad ja millise liiklusega tänavatel, kuid pole siiani õnnestunud enda kolmel bmw-l saada tehase kütusekulust madalamaid tulemusi.