NB! Kas Viljandist tulevad ainult tondiste ja john185. Kui on veel tulijaid võiksite märku anda, siis teame oodata

Artur kirjutas:Statoil asub siis tallinn-tartu maantee sissesõidul paidesse, see on kohe maantee ääres ma usun, et keegi mööda ikka ei oskaks sõita sealt Razz
ja sealt edasi ma võin juhendada teed türi-allikuni või siis mõnes kohas paides käia kui keegi soovib jne.
Psycho kirjutas:Kas Tartust minev rahvas ka kokku kuskil saab? Kokku lugesin nimekirjast vist ainult 3 minejat Tartust vms?
Võiks hakata liikuma kell 12 Epa torni juurest näiteks. Et koguneks seal mõned minutid varem?Priitt kirjutas:Kas Tartu rahvas ka kuskil koguneb, et koos Paide sõita?
Kui sa Pärnu kandist oled tulemas, siis ma arvan, et võiksid ka Paide kogunemisele tulla:symmi kirjutas:Mina vist tulen, aga oli paar küsimust, saatsin priva akibo, ex sis vaatab edasi..Maris kirjutas:nii et Pärnu poolt kedagi rohkem ei tulegi siis???
Kartimiseks on Türi-Allikul rada broneeritud 15:00-16:00. (http://www.veskisilla.ee/) Võiks vähemalt pool tundi varem kohal olla, seega Paides võiksime kõik olla 13:00. Saab suhelda/tutvuda inimestega, keda pole veel näinud ja lobiseda vanade tuttavatega. Mingi kahe paiku (?) peaks kõik üheskoos Türi- Allikule edasi liikuma hakkama.Paide(?) Statoil asub siis tallinn-tartu maantee sissesõidul paidesse, see on kohe maantee ääres ma usun, et keegi mööda ikka ei oskaks sõita sealt.