Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Piltidelt on hästi näha kes on raha paigutanud madaldusse mitte praktilisusse
Krt, peab e36 ära ostma. Saab ka osa võtta järgmine kord
Tartu stardis kahe auto vahel siiski olin. Kahjuks kaugemale ei olnud võimalust tulla Mitme inimhingega sai hiljem telefonitsi suheldud.
Loodan, et leidsite palju tuttavaid ning viisite näod fooruminimedega kokku.
Tulevikus tahaks ka ise rivis olla
Nägude ja masinate kokkuviimises rakendasime praktilist lahendust. Iga inimene tutvustas ennast ja oma masinat personaalselt, Mihkel tegi kõigist samal ajal ka pildi.
No mina jäin üritusega rahule.
Kui algul kodust minema hakkasin siis küll mõtlesin, et ilm kohe üldse ei soosi aga pikemas perspektiivis oli siiski kogu üritus õnnestunud ja päike naeratas kõigile.
Tahaks jah pilte ja tänan kõiki kes said kohale tulla osa saama ühest toredast E36 üritusest.
Mullegi meeldis kokkutulek väga. Kahjuks oli jah aeg jube hiline ja oli vaja tagasi Viljandisse kiirustada. Enamus autod ja nimed sai kokku viidud. Huvitav, et enamus omanikest olid ikka suht noored, aga hingega auto paremaks muutmise juures. Selles soovin kõigile edu!
Loodame, et kohtume siis kunagi jälle ja autod tundmatuseni muutunud(muidugi heas mõttes). Omad pildid panen ka siis üles kui pikemalt aega netis vurada
Nagu ma ütlesin, pärast kadestan kui pilte vaatan, nii ongi .
Loodan, et järgmine kogunemine ei jää kaugele, sest plaanis KINDLASTI järgmine kord tulla. Tundub, et oli päris tore üritus.
Endal oli see üritus esimene,kus bmw-dega koos trippida .Päevaga võis enam vähem rahule jääda ,kuid puudus oli see et KESK-EESTIS ei ole midagi teha kui vihma sajab:D v.a bowling (oli ka bronnitud ,teiste poolt)
Pilte võiks ka tekitada siis nüüd siia .Ise lisan siis kui leian tiba rohkem aega
Vabandan OT pärast (ise ei olnud seal ega oma ka E36), aga nagu piltidelt näha, oli KristjanS-i vana E36 ka täitsa rivis olemas, kuigi olen igasugu küsimusi kuulnud, et veljed alt läinud ja üldse käest lastud (pildil oli küll ookoo ).
Kas nendel juttudel, et uus omanik Pärnus pesitseb, on tõepõhi all?
AARE530 kirjutas: Kas nendel juttudel, et uus omanik Pärnus pesitseb, on tõepõhi all?
auto on samas seisus, mis ostes ja kõik 4 ratast endiselt all tundub, et on saanud omale tubli peremehe, kes tõepoolest pesitseb pärnu külje all.
auto uueks omanikuks on foorumis kasutajanimega symmi
Kui pöörad näo päikese poole, jäävad varjud seljataha.
E53 X5 4,6is
AARE530 kirjutas:Vabandan OT pärast (ise ei olnud seal ega oma ka E36), aga nagu piltidelt näha, oli KristjanS-i vana E36 ka täitsa rivis olemas, kuigi olen igasugu küsimusi kuulnud, et veljed alt läinud ja üldse käest lastud (pildil oli küll ookoo ).
pärnu kanti jäi jah
aga auto oli samakorras kui KristjanS-i käes
too poiss ise ütles, et vahetas ventika siduri ära ja autol muud viga polegi
ainult sõidurõõm
maris jõudis ette
Maris, sul on lihtsalt kuues meel nii tugev, et kirjutad juba vastuse valmis ja siis kui tunned, et keegi hakkab postitama, siis klõpsad kibekähku "saada"
Aare, KristjanS-i vana E36 oli jah täiesti olemas ja üks kahest autost mis veeres 18"-el velgedel (teine oli siis Heiko/ Ankruman85e 323).
AARE530 kirjutas:Vabandan OT pärast (ise ei olnud seal ega oma ka E36), aga nagu piltidelt näha, oli KristjanS-i vana E36 ka täitsa rivis olemas, kuigi olen igasugu küsimusi kuulnud, et veljed alt läinud ja üldse käest lastud (pildil oli küll ookoo ).
Aga kui KristjanS-i vana auto platsilt ära sõitis ja tee peale kiirendas, siis meile john185-le oli ilusti näha kuidas sinist sumpsist välja lõi. Ei oska selle kohta midagi ütelda, kas ta varem ka niimoodi oli! Uutele omanikele soovitus, et vaadake mootor igaks juhuks ikka üle
Aga kui KristjanS-i vana auto platsilt ära sõitis ja tee peale kiirendas, siis meile john185-le oli ilusti näha kuidas sinist sumpsist välja lõi. Ei oska selle kohta midagi ütelda, kas ta varem ka niimoodi oli! Uutele omanikele soovitus, et vaadake mootor igaks juhuks ikka üle
see on tõsi sellist sinist tuli et hoia ja keela aga muidu auto on ilus kui auto süda ei ajaks sinist välja
väga hea et ütlesite(ise olen aindult sõitnud sellega ja pole kõrvalt näinud ).. Ei tea kas R6 2.5 mootor peaks õli sööma või mitte? Igastahes kui mina selle sain siis oli õli max-i peal ja nüüd on juba kuskil keskel.. Diagnostis öeldi et mootor väga heas korras ja töötab kõik ilusti.. Aga jah huvitavad kuulujutud juba minu autost, päris halb on lugeda neid
Mul on küll meelde jäänud, et Kristjan lasi vist Valdeku juures enamuse mootorist pulkadeks võtta ja kulunud osad vahetada. Arve oli a la 16k, kui mälu ei peta.
Räägime parem muljeid kokkutuleku kohta ja pilte sooviks veel.
Kui midagi kirjutada symmi auto kohta siis tema teemasse
selle võiks lahti ka seal teha muidugi enne.
minuarust oli super isegi ilm andis järgi sellise automassi vaadates et pole mõtet enam seda vett alla kallata nigunii need vennikesed minema ei lähe vaid tuleb juurde neid