Kuigi kahju et rohkem rahvast ei olnud.
Ja veel rohkem kahju, et mind keegi peale ei taht võtta..

Ja niipalju, kui ma aru sain, siis kohal 20-st käisid ainult 5?????Diana kirjutas:lisan siis tulijad ka sellele lehele:
1. Diana
2. Raivo
3. Vilts
4. Kristjan_K
5. Raino
6. Ivar
7. Ivar
8. Krissu
9. Tarmo
10. Oliver P
11. Rando
12. Lauri_L
13. Lauri_L
14. Are
15. Wirx
16. Wirx
17. Valdek
18. Kristo_P
19. Kix
20. Ain
vau kui palju inimesi
Krissu kirjutas:Ja niipalju, kui ma aru sain, siis kohal 20-st käisid ainult 5?????Diana kirjutas:lisan siis tulijad ka sellele lehele:
1. Diana
2. Raivo
3. Vilts
4. Kristjan_K
5. Raino
6. Ivar
7. Ivar
8. Krissu
9. Tarmo
10. Oliver P
11. Rando
12. Lauri_L
13. Lauri_L
14. Are
15. Wirx
16. Wirx
17. Valdek
18. Kristo_P
19. Kix
20. Ain
vau kui palju inimesi
Ok, mõned andsid teada, et jääb ära, aga.......
Kus olite teie???
5. Raino
6. Ivar
7. Ivar
11. Rando
18. Kristo_P
19. Kix
Natukene nukker on lihtsalt, et kui põhiorganisaator olude sunnil alt hüppab, et siis teised mõtlevad ka, et pole põhjust minna....
Poleks ka ju raske teavitada teisi sellest, et ei saa....
Lihtsalt natuke lolliks tegite BMW klubi loomade varjupaiga ees...
Eks ma saan nüüd siin suuremat sõimu kuulda selle posti eest
Mina ikka pahane klubiliikmete pealeLauri_L kirjutas:Tänan Wirx'i, Fox'i, Aret ja Tarmot kohalolemise eest. Ja rahvas. püüdkem ennast ikka kokku võtta... Ja järgmiseks korraks tulijatele, et varuge aga hoolega tööriistu.
Nimelt varjupaigas paluti veelkordselt meie abi, kuna ikka on veel töid mis tahavad tegemist. Vajalik oleks ka mõni elektrililine tööriist (akutrell).
Aga enne talve korra peaksime ikka veel ära käima. Ootame kuni inimestel autod saksast toodud ja rattad all ning püüame ikka need 20 vaprat ja ilusat klubiliiget kohapeale toimetada
Olge tublid!!
ei, tunnistan, laisk olen küll..Ain kirjutas:Vinguma oled sa meister, aga oma laiskust ei taha tunnistadaKristjan_K kirjutas:kas sa tead kuikaua ma siit bussiga sinna sõidan?:D
![]()
Täpselt selles point oligi, et järjest äraütlused tulid ning ei viitsinud järgmine hommik end üksi seal avastada. BMW Klubi eriüritus see ei olnudki, kuna Keskus-is suur üleskutse olemas.Krissu kirjutas:Ja niipalju, kui ma aru sain, siis kohal 20-st käisid ainult 5?????Diana kirjutas:lisan siis tulijad ka sellele lehele:
1. Diana
2. Raivo
3. Vilts
4. Kristjan_K
5. Raino
6. Ivar
7. Ivar
8. Krissu
9. Tarmo
10. Oliver P
11. Rando
12. Lauri_L
13. Lauri_L
14. Are
15. Wirx
16. Wirx
17. Valdek
18. Kristo_P
19. Kix
20. Ain
vau kui palju inimesi
Ok, mõned andsid teada, et jääb ära, aga.......
Kus olite teie???
5. Raino
6. Ivar
7. Ivar
11. Rando
18. Kristo_P
19. Kix
Natukene nukker on lihtsalt, et kui põhiorganisaator olude sunnil alt hüppab, et siis teised mõtlevad ka, et pole põhjust minna....
Poleks ka ju raske teavitada teisi sellest, et ei saa....
Lihtsalt natuke lolliks tegite BMW klubi loomade varjupaiga ees...
Eks ma saan nüüd siin suuremat sõimu kuulda selle posti eest
seda küsi nendelt, kes üldse käisidLauri_L kirjutas:Krt te nüüd võtate Kristjani kallalMa pole näinud veel ühtegi klöubiliiget, kes mõnele üritusele oleks bussiga kohale tulnud... ja kas siis tõesti on rakse mõnda inimest peale võtta ?